Natali - men föd en hund.

HEloow kowkns, idag kommer min älsklings Linnea hem från Thailánd och förhoppningsvis så ser hon inte ut som en bärplockare.

Happylife, när hon äntligen kommer hem åker jag till umeå och vi missar varandra precis..
Men iallafall så äre ju så att jag å+ker på 4års idag :D Det kommer vara så jävla pusspålivet hahhaha -___- Btw har suge röken på att ladda upp nya bilder...
Besök och bevaka min bdb, Kupcw :] eat bajss :] vet inte hur mkt denna låt spelas på MTV -___-


Linda - remember what you told me

Jani, har nyss sett Rallybrudar. Den var väl ganska bra & sådär.. Orkar inte direkt skriva så mycket i natt för jag är jäkligt deprimerad pga att jag inte kan fara på Beachen (javet, ett jävla tjat om dedär men JAG VILL PUNKT!!!!) & vara med mina allla sönosar. Aja, bebisjävel!


Kan ju lägga ut en bild från när vi skulle sätta upp studsmattan här om dagen. Jag fick i alla fall köra så jag var väl nöjd i alla fall.. Bara lite svårt när man skulle växla på alla dessa växlar som N, K, H osv. Eller vare nu va.

Nu ska jag ringa Simone...
pussss.

Natali - om jag va en hhaj.

Hemma i malå, ska tala sanning och inte ljuga.. jag tycker faktiskt att tystnaden över denna lilla by är skön efter 3 veckor i umeå. Inge stress bara chill man vet vem alllla är och man hatar att man älskar det.. 
 
Nu ska jag sluta leka diplomat_114 och istället lägga mig ner på min lilla säng och se film :]
Imorgon bär det av till umeå igen, lär spendera hela långe dagen på stallet sen 4 timmars bilresa med Matilda och Puck till umeå sen äre 4 års test jjiiiååppi :)

Jag bjussa  ppå en bild från bröllet, ser ä störd ut-__- Men det livet you know

Linda - I wanna reward ya, for all the things you do.

Åh, jag vill till Norsjö ändå! Om bebisen föds idag kan jag fara. Känns lite surt att jag måste vara som en svans med min mor ända tills den föds men jag har ju valt det själv. Egentligen är nog en förlossning både ett större minne & en större upplevelse än Beachen hur som helst. Jag kan ju i alla fall få tro det, då blir det enklare..

Aja, nu ska jag till Arvidsjaur med mamma (bevis på att jag hänger med morsan jämt nu), moster & lillmagnus.
get.a.life! puss.

Natali - Paint !

  


Igår kväll blev det att måla naglarna och fila till dom.. för en gångs skull orkade jag med det också.
dom fick faktiskt bli piink edition !


Idag blire att åka hem till malå kommer hem klockan 17.15 och åker tillbaks till umeå i morgon någon gång mitt på dagen med lille puukkis.
Sen blire svennebanankalas i hhissjö, timmy och kristin har ju somsagt fylltår :)

btw hämtade ju ut mitt efterlängtade paket från junkjard igår, blev lite besviken över att jag inte fick mina converse.. Men fick i allafall ett par söta vans röda :]

Linda - 03.00

Med tanke på vad jag skrev i tidigare inlägg. Något som handlade om att jag går miste om dagen pga att jag sover så förbaskade länge om dagarna. Kan ju ha att göra med att jag jämt uppe till minst halv fyra varje natt.. Inte alls så konstigt egentligen. Hmm.. Föressten är jag inte ens trött nu, kanske lite bara lite. Borde ändå gå & lägga mig snart & läsa en bok eller något. Jag har just börjat läsa Star av Pamela Andersson & någon vacker dag ska väl den också bli utläst. Kanske skulle gå snabbare om jag gjorde det istället för att sitta här hela nätterna? Där fick jag något att sov på.





just nu är jag lite lagomt craaaazy. wanna join?
pussss!

Marie- ut med båten

sitter just nu i min 3-menings rum och tänkte att jag skulle blogga lite, min mamma spelar flöjt just nu på undervåning så jag gick upp för det låter iinte så bra haha. idag när vi komme till Lule vid 12 for vi deräkt till kajen där båten stog och träffade nå kompisar tillbettan (mammas kusin) och Patrik (bettans kille) som skulle följa med på vårat äventyr ute på havet och just när vi skulle lätta angkaret komme ännu en kompis till patrik och hans son och dom körde icket en båt uten en biff vattenskoter det gick nå vid 200 km/h helt sjukt :O så vi körde och vi stannade på en ö där vi åt solade lite åt och bara tog det piano, när vi for hem hade det börja blåsa och jag tog insiativet att sätta mig längst fram och där satt jag eller hoppasde fram i dom biffiga vågorna, seriöst min röv lättade från sitsen mer än en gång hahahaha!! han komma hem och just duscha när elaine pär och sofie kommer. vi hade det trevligt och vid 21,30 åt vi middag! lite sent men bättre sent än aldrig!! senare kom Rebecca och  hennes mor Anenlie ( som mor och bettans kompis) Jag och Rebecca har typ suttit och prata hela kvällen om allt möjligt + sett Do You Think You Can Dance mm. Very fanny var det. nu hade jag tänkt lägga mig och höra på lite music ni få har det GOODIII ♥


 

T-Pain Feat. Young Joc - Buy U A Drink




Linda - Shining down on both of us

Nu har jag ätit mat & duschat, ska jag alldeles snart åka till mormor & morfar där småkusiner väntar. Kanske så slänger jag fram en solstol & bättrar på brännan som håller på att försvinna. INTE OKEJ!

puss



Linda - caught in the moment

Upp ur sängen 14.00. Känns som att jag är ensam om att gå miste om dagen? Helst av allt vill jag bara vara med Jonas, eller Linnéa eller någon annan jag inte träffat på superlänge. Tur att till helgen kommer hon hem & att Maja kommer på fredag gör det inte så mycket sämre. Då ska jag i alla fall vara med dom, även om jag får eller inte. Verkar bli beachen för många men jag tänkte inte fara någonstans för om min mama föder en bebis kan jag ju inte direkt vara där & springa runt i dimman. Trots allt känns detta beslut ganska bra för jag har ju mina brudar som får göra mig helg, det brukar dom vara duktiga på.

Nu ska jag äta mat & sen ut i det fina vädret.
Jag har inte sett solen på över en vecka tack vare detta surregn.
puss




älskar det, älskar er.

Natali - mitt paaket !

Nu har äntligen mitt paket kommit från Junkii, men tydligen så skickade dom inte ett par skor så nu är jag sur..
Men jag få väl annars kanske gå på  stan och köpa dom, dvs om det är conversen. kan ju bara gå på stadium och köpa barn skor för samma pris. Men det enda som är surt är att jag ville ha dom gula för dom va awsome kanin kalle. menmen..
Kan ju iofs köpa dom skorna jag ville ha frånbörjan nu
. Btw lägger upp bilder sen :D



Natali - skaka O_________o



Hellow mååtoows, idag skiner solen och jag blir glad av detta.
förhoppningsvis så få jag mina nya kläder idag, jag ber tildig som har lust att ställa upp och firrra this !

Jag vill verkligen äga en ipod, har inte varit tvungen tidigare då jag haft min super mobil som funkar bra. Men då var den ju tvungen att krajjjiia och jag fick låna supermobil20010917. Inte kul ohnej, speciellt inte när man ska åka massa busss. O__o Inte en posetiv funktion i mittt långa liv !

Godmorgon
!  

Linda - And just like that, the cemiclas react.'


trivsamt


Anlände all alone (kanske inte helt själv, Simone hoppade av i Kriberg) med bussen till Malå vid 18.15 eller något där kring. Jag orkade inte vara kvar där I Lycksele längre & jag måste säga att det var skönt att komma hem även om min kväll i stort sett bara har spenderats här, ensam hemma framför datorn med mycket skön musik & ett par telefonsamtal.  Nu väntar jag min mor & far som är på hemgång med bilen & under resten av kvällen tänker jag nog bara ägna mig åt att måla min nails & klippa mitt hår framför spegeln. Ni lär märka om jag lägger ut någon bild på en kortklippt Linda senare & det är i så fall bara för att mitt hår är så förbannade risigt. Jag kan ju säga att jag hade gjort det utan att tveka om jag inte hade vetat att jag skulle få ångra mig sen efteråt. Låt mitt hår bli riktigt långt & onött, snabbt..

Marie- OMG det är sol i malå :O jag tror jag svimmar!!

just nu är det lite sol här i stor stan malå, har regnat sedan fredag inte trevligt!!!  men men har strax packat klart inför helgen som innebär LULEKALASET och BRÖLLOP i Moskosel. jipppiiiiii :) ser mke fram i mot båda sakerna!

är peppad till 100, ska bli såå fannybanny, drar imorgon och hörde just att deräkt vi kommer oss till lule ska vi urt med nån båt på havet, det kommer att bli roligt, det är ju lite annars än typ släppsjöng eller malån haha.  faan nu har solen gått i moln !!!!

Lördag morgon kommer det bli att vakna tidigt och fixa sig och sätta sig i audin och iväg mot MOSKOSEL, där min moster helen ska gifta sig med Benny hill. tror det kommer bli hur roligt som helst men men skriver mera när jag ha käkat ha det götttt

Kris Allen - Ain't No Sunshine

Natali - Crazy mormor



Aloha, nu sitter jag på  pappa och saras kontor och chillar i photoshop.
Ska väl snart til hissjö och sen blire middagstime !
ikväll är det redan planerat och klart, vi ska spela super mario 3 hela långa kvällen.
Sen ska vi även varva spelet. Snacka om att vi plågar vårat wii till slutet.
Det är inte så konstigt att det typ gått i konkurs, btw så vet jag inte hur jag ska
klara mig utan supermario min boii.. <´3
Gick en sväng på stan idag, eller jag och sara åt lunch på Stars sen blev det att vandra runt i up2 en stund träffade farfar sen drog we.
Nej nu ska vi dra too tha Hissjötown ! Seayah guuys !

   

Stephanie - sommarlov

hej alla glada! =) det här är mitt första inlägg sen vi skaffade bloggen. Jag har varit och jobbat i Oslo, så jag har inte kunnat skriva någonting..  Halva mitt sommarlov har jag jobbat så nu ska jag bara ta det lugn fram till skolan börjar!
För jag vet inte annars vad jag kan göra?

Sitter just nu i davids stuga och steker lös med lite saft och kladdkaka :P Dom andra är ute och fiskar med båten, är inte så mycke för fiske så det var inte så intessant att följa med. det är ingen sol här så man kan inte skaffa sig någon fin brun färg.
Vi kommer att fara tillbaka till våran stuga idag, där har va ingen dator så jag kommer inte att kunna skriva :/ men jag lovar att försöka att srikva så fort jag får chansen :)
Hade tyvär inte så mycket att skriva om idag, men det kommer senare.
Haen forsatt trevlig sommar :D

Natali - sugei ?

hahha, sitter och väntar in att svampbobfyrkant ska börja, men det är nå himla mighty b.
Så nu ger jag seriöst upp, fast nu börjar katter med klös och det är seriöst underhållade ! Så nu ska jag lägga mig och se katter med klös med ozzy för han vill mysa, sen  blir det lunch time !


här får ni introt till mighty bdå kanske ni fattar hur galen äckel ungen är med hennes bii klubb, jag gå i konkurs och byter kanal till typ djur polisen..


Natali - Om jag var en svamp..

Hej hoj, sitter nu och kollar vart mitt paket från junki är.. Jag vill seriöst ha mina kläder och ni ska få bilder senare när mitt älskade lilla paket har kommit !
Det som dock är lite sämre är att jag inte ens hittar något hahha.. jag sukker !
igår blev det Pizza och slakta supermario 3 med sara hhaha.
Ohh nu skiner nästan solen som vart borta i si sådär 3 veckor !


GODNATT

Natali - callish moa fore kallet

Aloha my morfowe, nu har jag just tryckt i mig en halv pizza och min mage verkar faktiskt acceptera det.
Sitter nu och ser på Gordon kök grej, det är rätt äckligt.. o__O
Ikväll blire väl att ta det lugnt, dricka lite välling och vara cool. Imorgon kanske jaag orkar bege mig mot stadens stad och shoppa lite :]dvs om inte mina kläder från junkii har kommit ^^,

Linda - the louder we go the better we sound

Nu va det ju så att jag inte är död, kanske har jag bara haft lite mycket att göra på senaste tiden & så ska ju mina kära moder knösa ut vår lilla bebis snart. Kan bli vilken dag som helst & även att jag ska vara med på förlossningen. Kanske är lite kaxig nu men det återstår att se hur länge jag pallar trycket när det väl gäller..

Jag befinner mig i alla fall i Lycksele, sittandes på Lyckan & väntar på Simone som kommer hit med bussen idag igen. Då får jag springa & möta henne vid storvägen där hon för hoppningsvis hoppar av. Jag kom hit i torsdags & hon i fredags fast hon sovde på campingen med hennes päron men åkte hem igår. Jag tror att varken jag eller hon är särskilt nöjd med att detta års motorvecka, den har totalt regnat bort. Regn torsdag, fredag, lördag, söndag. Mums! Andra gången på 12 år det regnar denna helg. Aja, trots det hade vi faktiskt trevligt. Dagarna sovdes bort (för min del i alla fall) & på kvällarna träffade vi folk ute på stan. Vad jag även märkte var att man inte bör fixa håret innan man går ut i regnet, det har ingen roll för på tio minuter ser håret värre ut än innan du började. Om jag ska vara ärlig så tror jag aldrig att man lär sig sådant.

Nu ska jag ringa den efterlängtade & fråga om hon är långt bort, jag ska ju hinna gå till vägen också. Senare blir det nog så att vi åker till Lisa så får hon vara gullig att klippa mig. Håret mitt börjar bli gode risigt.

lite smoke pics från den gångna helgen

  


 





tre månader.
älskling, jag saknar dig. ♥

Natali - Min kära vänner som ingen känner.


Har just kommit hem, for först på NK uppe vid strömpilen och åt lunch. det var gott, blev rostbiff och pototissalldd.
sen drog vi på elgiganten och kirrade en låne mobil till mig.. Fick mig en hottad samsung style edition :)
Sweet16 ! puss på den !

Ne nu ska jag sätta mig och spela lite wii ! / bajsn



Natali - Rentask o__O

Ehhyoo brusch, idag ska jag tchillAtjejN kanske skn a gå på på stan och shoppa lite, eller nå ^^,
Men jag har just faktiskt beställt lite kläder och skor som förmodligen anländer till Prem på haga idag. Jippi, för då blir jag fuffing happymormorrumpa ! våran lilla bärplockare linnea verkar då leva och grilla stekt ass kokosnööttis olija ! Jippikayay mormor.
Btw nu har vi ju faktiskt fått igång vårat tv spel igen och jag är glad, så igår satt jag och sara och nötte super mario World. det var kul så jag kissade ner mig. nästan.. ibland. inte..

Sen bara en sak till innan jag gittar flickan ur renflocken måste jag bara säga att vi såg en film igår Balls out kan inte påstå att den direkt ägde men men o__O

Linnea - Tänker tillbaka


Hambaanati Mkulullo Wheto =)






 
Länge sen sist.
Long time no see.

Ja, som sagt så sög jag på att uppdatera..Men de visste ni väl redan ? (A)

Här sitter i alla fall jag, å då visste ni de.

Ganska mycket har hänt, ganska mycket har inte hänt.



Till att börja med så har vår trupp har blivit uppgaderad, vi är nu 7 st + mama papa & jag..Vi har bl.a. badat i massor men även solat, spelat mini golf, shoppat, kört moppe, åkt bananbåt efter speedboat, varit på rockkonsert, varit med om 2 st sinnessjuka mounsun regn  (Dvs. Enorma mångder med stora regndroppar, blåst och åska)Men tiden går och det är inte långt kvar tills jag kommer hem så det enda som återstår är 3 shopping dagar i Bangkok. Hihi funny bunny, Me like.


Sen kan jag ju meddela att jag inte är brun.. Jag har legat ute och stekt, det kan jag inte förneka men jag har alltid andvänt solfaktor 20 för att inte bränna mig. Tanken var att jag skulle bygga upp en stadig bränna så att den skulle hålla längre. Men oh herre i Kalle Anka's kalsonger, det tog en jävla tid att bli brun?! ...Så finurlig och klok som jag var så smörjde jag in mig med kokos olja igår
(Grill oja på högsta nivå), amen du tjena - BURN ME TO HELL. www.flamberad..nu


 

 Nu när ni vet ni lite om mitt liv så hade jag tänkt dra och bada med tvillingarna i poolen. HOJ !















.....Vi saknar vår ängel, enormt.
Vila i Frid Josefin Persson. (L)
...Det känns tomt utan dig...FinaFlickan var verkligen one of a kind.








natali - josefinpersson -v-



3 månader sedan olyckan..

Vila i frid vackra ängel -v-

natali - supermaayn the coolboii

   
Har suttit och kollat runt lite och hittade detta, en vattentät kamera. hur coolt är inte det  ?
Lite awsome det skulle vara att kunna ta bilder under vattnet typ på fiskar och så när man är i typ Thailand elller ja nån stans där det är typ fint vatten . fast jag kommer förmodligen inte åka dit men ändå. det är kul till 11000 %


Måste bara avsluta mitt lilla inlägg med att säga att jag är lagomt ledsen över att vårat nintendo wii är sprängt och startar inte..

Godnattbajskorv.

Natali - Niiiiiiiiiikon d90


Hej jag heter Emma natali Lindholm och jag vill ha en nikon d90 nu i denna stund i mitt lilla liv. Jag vill spara pengar, men jag suger på att spara pengar, fast iofs om ja spara typ  tills jag är gammal s¨kanske jag blir riichirikki.
Men ja, jag ska nog komma på ett gulligt sätt så jag kan skaffa mig en underbar, vacker, tung, snygg, bra, kamera :D !!!
Okej, har en systemkamera nikon d40 som är ok, den är ju bra enkel och allt men vadå... hehe o__O


Btw, vårat Wii är Pajsmet .___. Det funkar absolut inte och våran dvd har också gått i konkurs. Det finns nu mkt att  göra. Jippisovgottklockanärkvartiniosnart.



Natali - Om jag var en banan.

Hej hopp mina glada foollks. Vad händer i dag då ?
Själv så ligger jag på soffan, ser made och chillaRtjejN .
Jippipippi o_____O Jag har verkligen lust att bada, rida och umgås med folk. Men nu äre barra en veccka kvar tills 4 års testet. Då ska jag fota det ska alla tro oja. !
Ne, nu ska jag och sara åka ut till hissjö och mata Fidolito A K A "fidde " den tappra kissen.
Saknar mina vänner enormt mkt men snart kommer linnea hem =] hihihih.

Marie- oboy, vilket vackert väder solen skiner INTE idauuu

Hej och hå i lingonaskogen, komme just hem ifrån Piteåt, har varit och sjungit där idagg, det regnade inte där utan det blåste men men det funkade iaf :) läste just att NATskali är lite sjuk, tack och lord att det inte var svininfluänsan för de skulle inte vara så trevligt tror jag men men det kanske är en prutt som har kommit fel! who knows.

var jätte social i bilen föresten från Pite, åkte med Rebban och Markus men jag somnade typ när vi komme till e4an, hihi :] lite trött e jo, men det var inte bara jag som somnade utan det gjorde rebban med! så där var bara markus som var vaken i den bilen. Men i mitt försvar sa jag det faktiskt innan vi satte oss i bilen men jag var faktiskt vaken från lainejaur eller hur det nu stavas hhaha

nu ska jag hjälpa till med maten och dagens middag består av TACOS MUMSILIII

Godmiddag taskar the whole world runt :]


Natali - Yeh baby yah

Svenne banan !
Hej hopp aråååra, still sjuk min mage känns som att någon har haft en slaktar kniff och gått lös i min magsäck. Men varför klaga, jah har då inte galna svinsjukan eller vad det nu heter !? vänta svin nå.. Jippikajay livet leker och jag steker inte.
Snart kommer nog mina vackra kläder och skor som jag beställde :] Ja längtar och jag hoppas att jag kan ha dom.
Nu ska jag lägga mig och se lite film, vad ska jag välja idag ?! Hm, kanske det kan bli lite... tadah, herkules ? Nu blev jag hungrig igen. o________O Fooooooooood, nej det blir morgon bäbis välling.. Men det har en speciell smak av socker som finns innom den. SUPER 10 toasters !

hhahahaha, det ffick mig att tänka på en Engelska uppgift  vi hade i slutet av 9:an. Jag och linnea var inte happytime och vi hade datasalen för oss själva. Vi gjorde världens mest seriösa bokress haha och avslutade det hela med-> Jag ger dennna bok 3 av 5 toasters för att den sög Godnattgöran. haha, undra om hon uppskattade våran humor?! skulle inte tro så..


Marie - himmel och pankaka

tanken på att sommaren är snart över gör ont i hela kroppen från knoppen till toppen, fan då börjar jag och linda 9an, Michelle 8an, och Natali Linnea och Stephanie gymnasiet och alla tre flyttar till umeåt. fy vad det kommer att bli tomt i hela skolan när "9orna" nu försvinner, lite man kommer sakna alla! Nu jä*lar nu blir det att ta ta i men kung och fosterland men all skolarbete, allafall jag och linda måste iaf sluta prata så mke på lektionerna hahah not good men men nångång måste mn väl få prata haah :P

blev små sugen att sätta på en film och krypa ner i tecka och dricka en varm kopp varmchoklad, man blir ju inte deräkt peppad att göra nått i det hära underbara, helt fantastiska, ljuva väder vi har det iaf i storstan malå och de vädret är SPÖRENG jippikajej!  

vill till PITEÅT också ikv skulle det vara Lorentz & M.sakarias, och dom var så jä*la bra i Skellhellet så nog vill jag se dom, vill se andra artister också! men jag ska faktiskt dit imorgon fast bara över dagen för jag ska sjunga där! men nog kan jag stanna e jooo, nu ska jag göra varmchoklad och he på lite sex and the city  hoooojjj ♥
 

  

Marie - mjåååå

Ja nu är det kväll igen, dagarna gå så himla fort när man har roligt, igår var jag i ADAK wow! for dit med min mor och min moster helan för att se BIO på sagabiografen, vi såg Män Som Hatar Kvinnor! så BRA en film de var mke mke bra den får 5 av 5 toasters! men en sak med att se film i Adak är att mitt i filmen blir det paus för dom måste byta rulle och det blev denna gång 2 pauser haha men då i allt folk hittade jag faktiskt en liten task med namn LINDA så hon följde med mej senare när vi komme hem från bion till släppen city. vi skrattade och tittade på lite film och video på telen till 3 och vi hade minst skrattat mer än halva den tiden tur att vi hade våran egna lila stuga för då lunde vi skratta hur högt vi ville hahahahahahahah
(föresten färgade jag håret också igår, mitt hår var som en skollad råtta för att prata ren svenska inte hottie hot vare! så det blev grönt eller så kanske mörktbrunt)

idag vaknade jag och linda vid 12 och gick ut och hinn bara sätta oss vid köksbordet då kommer Ripa (rebban) och markus P, vi såg lite film och sedan hede vi på oss bad sakerna och körde lite vattenskoter, men linda hann inte för hon skulle till LSE (men hon hade igentligenhunnit för hennes päron komme inte deräkt men nästa gång sa hon och då ska vi ha bild bevis eller kanske en video :P
sen har vi kört vattenskoter typ hela dagen plus ätit surströming och fått nå middagsgäster(mormor,morfar,göte, ingrid och helen) plus lite mer vattenskoter så jag har pritty ont in mina armar men men det är det värt nu sitter jag i "stor" stugan men mor,far rebba markus och helan. men nu ska jag ta och se en film tror jag eller ska jag slå på mina paraboler och höra om jag hör något intressant!

lägger in en skön låt ikv med och denna låt är
 

Come On - Ben Jelen



hejsansvejsen eller som en liten task brukar säga godnatt göran! Pussss

Natali - Mööjjs :D

Nu har jag beställt nya kläder =D

¤ Ett par slitna dr. denim jeans
¤ ett par svarta dr. denim jeans.
¤ ett par gula låga Converse dom enda som fanns kvar i storleken..
¤ Ett par röda Vans låga.
¤ en svea väska som är ljusblå,  hehhe.

Sen i mitt lilla liv ska jag steka lös med mina grejor bara för att jag är awsomekiid1120.blogg.se
hehe.
Här snackar vi om AWSOMEKEENIN =D

Natali - uppdateringen ligger nere ?

Jag har just upptäckt att mina kära vänner inte har uppdaterat så nu får ni ännu ett inlägg från mig ! ^^ hehe, visst är det intressant ?! :D
Igårvar jag ju ännu en gång på bio, den här gången blev det brüno. En ny borat film, fast den här gången så är det en kille som heter brüno. Han kommer från tyskland och är gay, det han helst av allt vill bli är kändis men han vet inte hur han ska klara det så han testar allt..
Ja, det var en lite speciell film men tro mig jag skrattade  o__O

http://www.youtube.com/watch?v=fAGpmNb2xfQ&feature=fvw



Natali - Bulldeg ?

Ååh jag känner mig som en bulldeg i dag, igår blev det saras super pizza till middag och jag har fortfarande kvar deni       
                 magen som en fet klump så jag känner mig inte alls hungrig utan mer som en.. Bulldeg ?
Nu är jag less på super mario world så jag ska dissa  det en stund och ställa mig i duschen fixa till mig lite och sen blir det lunch och fixa ett pass.
Asså jag måst bara lägga upp detta youtubeklipp på en liten tjej, snacka om awsomekaaniin!

           

natali - tvspel ^^

Nu sitter jag här framför tvn och tänkte blogga lite. Har suttit hela morgonen sen klockan slog 09.44 och spelat Super mario world (gammla spelet) och massa andra spel. Det är sinnessjukt skojs ! x]

Idag ska jag nog försöka ta mig ut i världen, tror att jag ska fara och cykla eller bara ut och gå, jag mena bara för att jag inte har någon att vara  med behöver ju inte jag ligga här med en godisskål på magen och få diabetes o __ O 
Saknar faktiskt mina vänner otroligt mycket.. men på torsdag så reser vi kanske till Tyskland. Det blir en rolighet, att åka bil typ 20000 mil jiiippi !  

Marie- fäll ett träd

ligger just nu i min lill stuga in Släppen, idag har det varit en stekar dag på bryggan, lite stekt fläsk gör väl inget e nej! har också kolla upp vad jag hade för videoklipp on my telephone och jag hittade klipp med både minnen, humor och lite mer humor. ett videoklipp jag hade på telefonen var när vi är på kosmos och den som filmade var Josefin, hon skrattar och  var glad som hon alltid var, tänk det är 3 månader sedan hon försvann, man förstå det inte än!!  vila i frid gumman<3!


hittade 2 videoklipp då 3 små taskar är ute på äventyr på malån med en racer båt (eller så kallade rodbåt eller vad det nu heter)  haha och dom taskarna var Lindas Linnéa och Natali plus varghunden nasti. trodde jag skulle dö, mor min tog tag i mig och fråga om jag grinade hahaha! och det gjorde jag inte eller nog fällde jag en tår för det var så roligt! nu hade jag tänkt läsa en tidning och sen piss och gå i säng, det blir nog fett med nice

hejsansvejsan godnatt göran!


Lemar - What about love

Natali - kom på en sak.

Idag har jag ju lämnat in min mobil på lagning och tror någon på att jag fick en mobil av elgiganten medans min va på lagning. Svaret är nej... Nu ska jag kissa på mig för det också.. Måste asså vänta tills dom få in en extra mobil dit igen. Fäll ett träd..
Så jag funderar mycket starkt på att köpa en nokia 3310 från Ebay eller tradera. Jag vill, ska typ seriöst göra det, ja mena jag kan ju lixom döda den hur mkt jag vill i såfall, 170 kr är ju inga pengar för en telefon ?! hahha.

PIIMP


Natali - Piiink !

Hej, idag har jag prövat ett par underbara skor i storlek 37 för att se om jag kunde ha dom eller om jag skulle bli tvungen att desperat gå i konkurs och inte kunna beställa dom häriga snügga Conversen .
Men en storlek förstort spelar inte så stor roll. Hade väl kanske uppskattat en 36 men det är ju inte jordens undergång. Fäll en tår..

Nu ska jag sätta mig vid vårat lille wii och spela supermario den gammla versonen. Finns inget roligare om ni frågar mig asså 8 bitars och supermario world ! ->.
 Upptäckte idag att det finns om man internet ansluter sig till ett trådlöst nätverk. Ja tur att vi är smarta, vi har alltid haft trådlöst internet och vi har ägt vårat wii i ett år nu.. Det är tragiskt.... Så ikväll blire att dra på med mario cart online ! JIPPIR


Marie- mums

Hallå där köp blåbär :) är just nu superduper mätt, åt grillad firre till middag muma e ja! Jag har gjort nada idag, chill dag i the släppen. blev små sugen att fara till Umeåt, var ett tag sedan man var där! ville också till Skellhell på trästocks menmen man kan ju i nte fara på allt; och absolut inte när man är i behov av money! nu ska jag springa upp till mormor

Adjökens 

detta är en mke fin och skön låt, me like it veryvery mycket!

Chester See - God Damn You're Beautiful

Natali - hon har övertagit !

Hej hopp snellhestt, nu ska jag berätta en liten saga om en liten liten liten flicka.... Skoja, nej skulle bara skriva ett litet inlägg om att jag faktiskt drog på bio ikväll med pappa och sara och vi såg tahhdah Ice age 3 hahha, den var sjukt rolig och jag skrattade typ mkt oja. Imorgon eller någon annan dag i våra liv så blir det ksk Brüno Typ borat hahah.




Natali - Nyy header ! :D

duuh små barn, jag ska fixa en ny header tilll bloggen ska ni få se. Börjar typ torrrka ihop av våran nuvarande header =D Den är ju söt, men nu ska natteko firre en ny ! Jiiippikajayyey

Natali - Photoshop och tånaglar !

Åååw, idag kommer min älsklingssnigel hem hoppas att hon inte bryter på norska men det lät okej när jag snackade med henne medans hon sprang runt på Arlanda som crazydonhingst.
Har i allafall saknar henne grymt mkt <´3
Nu sitter ja här  och ser svampbob4kant. Asså det är seriöst humor.com.
Svambob är min nya boiiii sweet asså !

idag har jag typ varit helt galen i  min sodastream, den  gör mkt god dricka faktiskt !
-V-
  -V-    

Natali - Duuh inte den toonen.

Hej hopp lillkorvn, nu sitter jag här igen fasttorkad som vanligt ^^  Idag äre nästan sunnyday jiipppyyy men jag sitter väl som vanligt här inne om jag inte ska våga mig ut på stan eller kanske till och med fara och köpa en ?bulle? jag menar juhh glass !
Men inte en piggelin usch fortfarande äcklad sen jag linda och Linnea gasade på med 15 pack på bryggan. Nej deet blir nog en mjukis glass. ^^  Men jag tkr att det känns rikigt tråkigt att ingen är här i umeå o____O Kom igen flytta hit ni klarar det ! wihi ! 
-v-hej svejs !-v-

Marie- jag har kramp!

jani kan säga att jag har träningsvärk in my body, har sprungit med albert, vi har dragit en Linnea och Linda = fara ut vid halv 12 på kvällen haha mke bra men jävligt jobbigt + i förr går körde jag till Släppen med min ultra moppe för jag fick ett samtal att några av mina kusiner skulle komma och en skulle ta med sig en vattenskoter (jetski) så jag körde den. kan inte säga att det var tråkigt, fy f*n vad roligt det VAR. frågade Marcus P om jag skulle få den men han låsades som att inte höra mig för jag fick som inget svar men men jag ska försöka igen för nog kan jag ta en sådan. passar ju perfa i stugan det är bara att försöka få fram sina blåa poppyeyes, men jag tror tyvärr att det inte kommer att gå men det är värt ett försök hahaha




just nu sitter jag i den nya världen = släppen men idag drar jag nog till storstan för jag ska vara med en litet rosa task vid namn Linda Marie Åström, det blir roligt, vi få se vad vi hittar på för skojjit men i nuläget oska det och me don't like it men men vi hittar på nått!
 ja ni blåbär och granater igår pratade också med våran thailandska task/brownie LINNEA!!!! lite man saknar henne, saknar också lillaMaja!!!!! men nu ska jag ringa min rosa task. rite more laterrrrrrrrrr

Adjöken♥

Natali - gud vad jag bloggar ?!

hahah jo jag känner att jag är räser bloggaren 112 i dag xD. men det är nog antagligen för att jag har så mkt att säga =D
Satt ´nu och kollade in lite hemsidor där de säljer Converse och hittade en där det även var rea :)  Tror att jag är skoberoende men jag har dock inga pengar.__o ska ringa till mamma för jag vill verkligen ha dom häriga skorna mihii, att doom e snigga ? ->

         

Natali - Jag är en vampyr..

Idag vaknade jag klockan 09.00. Det var rikigt skönt.. förutom att min jätte feta 10 kgs Mammut kisse gjorde bomben på min mage, sweet !
så i dag så fick jag btw se lite svampbob4kant. -v- Världens bästa barnprogram, hihih.
nej nu ska jag fika det blir;  sen smör och marmelad :] ihihih.

Sweet -v-Natali -v-




Natali - ise tiden

Tjovwuu, här sitter jag och dricker fanta free och ser på tv samtidigt som jag sitter och spelar www.puzzlefarter.com jiiipppikayyaj. =D
Det är funni booii !
Imorgon så tror jag att det blir att ta det lugnt, kanske sitta med en logotyp i photoshop sen kan det kanske bli bio ?!
Ett måste är ju bara att se brüno & ice age 3. ^^, kiiing !


Linnea - Not good enough

Olejah ealensi !

Here i go again on my own.. 

Onsdagen har rullat på otroligt bra idag faktist.  Vi var uppe redan efter 7 och gick ca 7.5 km längst stranden, därefter blev det monster frukost och sedan kastade vi oss äntligen på solstolarna. Lyckligtvis var det varsta solens dag idag, och det schteekte på som jesus och hans släktträd. Pappa tog badmadrassen och lopte ut i det blåa havet,  sen var han väl forstås dålig på att smorja in sig, så du kan ju gissa vilken färg han är nu? Mamma ser likadan ut.. Men jag själv ? Nej jag ar verkligen inte bränd.. Eller jo, lite färg i ansiktet, men det spelar ingen roll.  Alla i Malå forvantar ju sig att jag ska vara en well done cheese burgare nar jag kommer hem men...IKKET!  ... Fick typ ingen farg, men daremot vattenbrist. Så hela varlden vande sig upp och ner och jag kunde se svampbob i jerusalem och jesus i krubban osv.. Ingen lek.
Okej, men sen har vi atit middag pa en svensk restaurang, och efterratten blev  sjalvfallet KLADDKAKA. Så nu ar man rund och fin om magen. Darefter raggade vi runt lite med mopparna, och ja.. Sen har det val inte hant nå mer.

Det blev inga bilder idag eftersom min mobil är på lagning. Det blir fixning på knapparna, och nytt skal och en ny hogtalare :D
Jag kan ju ocksa meddela att jag har slut pengar pa mobbemobilen, sa ni vet.

Jag sitter alltsa har med mina paron och forsoker rocka fett. Det gar bra, men jag saknar er som fasen.

GO NATT Göran.




Halambi kakka, molomshi maka.  Here i go away, all alone..






 


Natali - dadadadatahhda

Hej hopp, nu sitter jag i photoshop och håller på med olika textstilar och försöker hitta fonts som kan passa :) Värd sida www.dafont.com . gillar den asså :D
Btw måste typ köpa en ny bikini, hihihi... Typ beroende snart, kommer typ måsta sätta köp stopp på mig själv . Denna blir det kanske nu, den är snygg tkr jag, från www.Phaxswimwear.se .


Natali - bränn ut hjärnan .___.

Hej hopp korvar små. Jag har just gjort en upptäckt, jag har inte ätit någon frulle.
Idag vet jag inte vad jagg ska göra, kanske fotar kisse missarna lite om jag inte hittar på något annat eller bestämmer mig för att gå på stan, ja måste verkigen köpa



ansiktskräm                     face mask                            sminkbortagning             fet hudkräm


Kanske kan bli nå mer också

Natali - no time to ...

eat.-__-
Hejsan mina älskade små regnbågar och solstrålar osv osv. Idag har jaag chillat tjejN, va iofs och red en liten hestow i hissjö idag det var kul kul ^^
Jag måste medela alla i denna värld som läser denna lilla stora smala blogg att.. Jag saknar min Linnéa Mårtensson räser prutt.com som ligger på en fuffing sten på thai air, skoja.. i en pol med thailändare och leker bärplockare.. Det är inte K U L  Men det är ju typ 2 veckor kvar tills hon anläder sönder, stekt socker oja !
Sen tkr jag faktiskt att min svennebananflicka ska komma hem också, seriöst hon kommer ju typ bryta på norska ?! =O
heliga mmakkisar också ..

Okej, nu ska jag sluta tröstäta och sitta här i soffan, i stället ska jag läägga mig i min säng och sova en hel vacker natts sömn. Scaagaloow ofager

                                            

Linnea - You and me

Thjing Tjong långkalsong !
                nu var jag här igen.



 JJIEPAIE, här sitter jag.  Där sitter du. 


Som ni ser så var det kanske 2 dagar sen som jag uppdaterade senast, men det är typiskt mig ? det går inte så fort for mig.. =]  Men jag har ju ända en orsak varfor. Jag är en pappa-ledig frånskild mamma,  som lever med ett inflammerat sidfläsk och en brusten blindtarm.  Jag är kobent och vinögd och vet fan inte hur jag ska ta mig fram i livet och inte vars heller för den delen. 

......Men det spelar ju inte så stor roll eftersom jag har min kära räser taskar som bloggar renskalle nästan varenda dag.. 

Tacka herren min Gud för..glassen.



 

Till att börja med så kan jag ju meddela att vi har haft regn i 3 dagar nu,
Så det där om att bli brun...gick ju åt helvette..  
Men vi har i alla fall gått, gått och gått och ätit, ätit, och ätit. Vi har gjort kropps saltskrubb och manicure och peddicure och badat, och idag så var det faktist halv soligt vid eftermiddagen så det blev ju liiiite schteek, men ingen förändring på min hy..

   <--Här bor vi. <-- Här schteeker vi.




Men du, nu sagga datorn ihop men
Det kommer förhoppningsvis bilder snart..



Puss
 å Hoj,
Brun-Oboy.







Moving on is easier said than done.



Marie- OMG uppdatering is in the air

Hejsan och välkommen  Annie Marie Linnéa, som ni kanske ha vetat har jag haft en urtsäkt att jag inte ha kunnat uppdatera the Blogg för jag har varit på musikkollo mke roligt.in one weeek, blev 1 av 5 som gick vidare till PDOL, kommer bli fett med nice får jag hoppas. jaja i helgen var det MUSIK VID MALÅN och vad kan man säga om den..... de jag saknade mest av allt var discotältet fyfan vad man hade roligt där förra året men men vafan hade det pritty nice iallafall var med friends, Maja och Natali var jag med plus många många fler som Linda Simone Elin Nicke Eveline och mm.

Slog det Stadsfesten e nej skulle inte tro det! Lördagen var det singtime sjöng flera gånger den dagen och på kvällen vid halv 11 sjöng jag på området så jag fick mig in och blev mke bra vän med en vakt så jag tro om jg inte hade gått ut därifrån skulle jag ha fått stanna hade ju 18 års band så vafan ;) hahaha.

Macke Bazza och Wirre uppträde på Ishalln mke mke bra var dom, häligt att höra dom igen , hann tyvärr inte lyssna på Nicke Sebbe och JonasH för det var samtidigt som jag sjöng där nere men men få väl bli nån annan gång. men en av dom possitiva sakerna med MVM var grillspetten fyfan vad goda dom var mumsssfilibabaa :D men nu ska jag sluta tråka ihjäl er ska skriva ett roligare inlägg tomorgon :D blev små sugen på kallkötbullar.

Pusshejsan

Linda - And you knocked me down.




Två slitna brudar trängandes i min 90´s säng klockan 05.00 en söndagmorgon. Ja tyck om dedär....


Nu ska jag nog ta mig ett bad eller i varje fall en lång dusch sen tänka efter om det ens är värt att gå ut något ikväll. Kändes i alla fall inte så lockande men någon får gärna höra av sig & ändra min otaggade attiyd.
 
puss!

Natali - Horse power !

Just nu sitter jag i umeå på haga och leker tuff ! Ska jag vara ärlig så ser jag på nickelodeon Jungel George ! det är mkt intressant !
fmsafmg, oj det var min katt Ozzy den smale som ville leka.. hhaha. Han är typ över socci, leker med gummisnoddar och är cool ! haha. Han är ganska tuff asså !
 hjärta  

GODNATT

Linda - SovarnarnarN

Oj, jag Linda Marie Åström har idag 13/7 - 09 sovit 15 timmar. Ingen lek!! I bilen på väg hem från vår lilla roadtrip som ungefär tar en kvart att köra med bil somnade jag. Klockan var ca 22.30 när jag steg in genom dörren hemma sömnig som attan tvekade jag inte på att direkt gå & sova. Sagt & gjort, imorse/idag efter att mamma & min syster väck mig ett antal gånger vaknade jag själv vid 13.30 (jag hade nog lätt kunnat sova någon timme till men min kissblåsa höll på att spricka direkt i sängen). Där har vi ett bevis på hur sliten man kan vara efter en MVM helg.

Alla mina vänner är typ helt off känns det som. Stephanie är i Norway & jobbar, har varit där i tre veckor snart & innan det jobbade hon här hemma i tre. Linnéa drog till Thai tre veckor & efter det ska hon jobba i två, Simone jobbar i tre veckor, Jonas är i typ Ammarnäs eller något sånt i några veckor som jag inte vet antalet på, skulle gissa på en eller två. Jag själv jobbar inte ens? Det är i alla fall tur att folk tjänar sig pengar medan jag bara sitter här & väntar på att de ska bli lediga & tillgängliga. Jadu, nu borde jag ta mig något att äta sen höra av mig till någon som förhoppningsvis är hemma.

puss


Michelle - Uppdaterad.se

Yes, uppdaterad som tusan va? ;p
Nja, två dagar är det mesta på att tag framöver nu. Jaja istället får jag njuta i helvetet (STUGAN I SELSMORAN 9) där jag är fast hela sommmaren för tillfället. MIn älskade syster Stephanie är i Norge och jobbar med storasyster Cicci :)
Alla på bloggen hälsar till er GUMMAN ! <3   

Jag måste även berätta att vi åkte ut med båten igår till fågeltornet. 
Grillade och fiskade ^^) supermysigt ! 
Annars blir det att åka tillbaka till stugan idag .. Lämna paradiset ÄLGNÄS och hela gänget.

Nu får jag kritik för att vi har världens coolaste blog och att jag skriver ? Aja, malåbo malåbo serru :)
Måste gå innan dom Går i sinne ?
Puss gänget hälsar **)

Michelle - Älgnäs power!

Hej alla förhoppningsvis glada läsare. Jag håller mig inte så uppdaterad med bloggandet men när jag har tillgång till dator så.. :) JUst nu befinner jag mig i Älgnäs och vi *Mor, Natthalie, Malin K, David, Adam, petter M, Sandra M och sarah har just vare ute på en dramatisk fisketur men med de glada humöret och lite gött samvete så klarade vi oss RÄTT så bra.

*Förbannad* Jo, de kan man gott säga! Ingen jävla sol på 3 veckor snart? HELT OTROLIGT ! :(
De är ändå sommmar? Men men, så kan de vara. Annars har sommaren vare bra med EN DEL kanondagar och perfekt flowt you know ^^)
Aja, nu ska vi bada och sen blir de en härlig grillkväll med gänget :)
Kanske inte kommer å skriva mer på ett tag men vi lär ju höres !
*Hare bra mina älskade sameflickor ! pusshoj

Ps, Malin K och Adamus hälsar till allt gött samefolk .

KISS

Natali - Juppiii

Det är många i denna lilla värld som vet att jag är helt galen i barnprogram. hihihi. Asså ksk inte alla bara roliga saker som dr.mugg, svampbob, kattermedklös osvosv. Och en film jag inte kan sluta älska är herkules så jag satte mig ner för att söka ett litet klippfrån filmen och då hittade jag detta :)
 

Natali- Isch bin schnappi ´das krokodiul .

Hej, idag vaknade jag klockan 07.00 som planterat och klart. Drog på stallet med wickan släppte ut hästarna sen blev det att göra stallet klart och sist men inte minst dra hem och sova igen. Jag vaknade då klockan 11.30. Jippi  ! Det var lite kul nästan typ ½ %. Ellr jag och maja hade iallfall kul i båten när kustbevakarna trodde att vi skulle ro iland och smita in på området. hhaahha !
Idag ska jag bara vara på stallet. först till ytter sen lär ju hela eftermiddan spenderas på stallet imalå. Jiuhi =D
Ska duscha min tappra springare så han börjar blänka igen :) ( hoppas att det finns ett ord som heter blänka annars så kom jag just påre ! )
Jag känner mig fortfarande som en stark haj  ->

Ska läggga upp en rolig bild sen hehehowhos
Saknar min alvinlillsnopp & svennebananflickan112kaahhka
                                                                                 


Natali - Thailand och bajs.

Jadu denna dag blev en ta det lugnt och ät mycket dag. Har just duschat och nu ska jag snart börja schteka upp mitt hår så det blir lite mer hott än vad det är just nu (ÄCKLIGT ?!).. Jadu, man vet ju lixom aldrig hur kvällen kommer  att sluta..___.. Isladan en stund gå runt ha tråkigt ha kul och äta mat. godnatt, vakna klockan 07.00 kötta wickan så hon vaknar och sen stallet. Happy ddayss NOT ! Dream girl 4 life!
Saknar min vän linnea the alvin crazy booy och även snart bara 2 veckor kvar tills hon är hemma igen :) Typ 2 veckor och 4 dagar. <´3
Sen kommer svenne hem på fredag då jag e borta happy life mormor <3 ses

Linnea - Give me a call, I miss you

H

A

L

O

J

mina guldiga räser fiskar.


 

How you doin ?




 

                                                                                        Vecko revyn
                                                                                          Jungfrun  23/8 - 21/9


                                             

                                                                 

Du fokuserar på vänner och släktngar, om du kommer åt.
                                                                                           Du är ganska trott på kärleken, vet inte riktigt vad du vill få ut av den 
                                                                                                                                             men du vet att är missnojd med nuläget.
                                                                                Alltså ägnar du dig hellre åt andra saker medan du skaffar dig lite distans.
                                                                                                                                                                 Fina veckor for en längre resa.



                                är det någon mer än jag som tycker, att det är äckligt likt mitt liv for tillfället ?



Gårdagen blev chilli corn carne och innan jag somnade in till en av Jason Mraz live låtar så ställde jag klockan på 8. Detta berodde på att vi hade besämt att vi skulle gå den efterlängtade strandpromenaden innan frukosten. Somnen blev kort for att jag vaknade kl. 5 som en frussse polsk fiskpinne. Jag fros i SINNE! och min forkylning hade ocksa uppgraderats ett snäpp...
                                                                     Tack ännu en gång Jesus.

Jag kunde inte andas med mina näsor och i mitt huvud kändes det som om faan, och hans moster hade andra världskriget.
Jag mådde illa och det kändes som om 5 st tomte nissar satt nere i mina lunga och rokte brajj. Och i min hals, jadu.. Det kändes som om jag hade svalt ett rivjärn! ( missforstå inte nu, for så tjock är jag inte.)
Men trots denna smärta så lyckade jag i alla fall somna efter ca en halvtimma..

Tillslut ringde klockan, och snart hade vi kastat oss upp ur sängarna. När vi kommit ut så märkte vi att det var ovanligt varmt, for att vara sa tidigt pa morgonen. och nar vi  kom fram till sranden sa var det ovlanligt mycket folk pa stranden, och inga i frukost restaurangen. Snart insåg jag gjort en tabbe..........Jag hade foljt den svenska klockan... Ofan klockan var egentligen halv ett pa dan...

Hihi, skickligt Linnepinne =]


Men eftersom tjurskallen finns inom familjen sa såg vi inte det som nagot storre problem, utan vi skattade bara och drog ut på lång promenad..


Nar vi kom tillbaka efter 4a tiden sa packade vi ihop och bytte till ett hotellrum. Vi klarar oss inte utan balkongen med den fina havsutsikten, you know ;)
Efter de så stack pappa ivag ut pa ärenden och mamma somna, så tog jag en ducsh och satte mig ute pa balkongen med en kall soda water i ena handen och musikbollen och '" Det ska bli ett sant noje att doda dig" boken i andra handen. Gissa om jag njoooot ! =)

Sen till middag blev det BQQ buffe, for alla vi 3. Den kostade endast 40 per person, Och den var inte att leka med kan jag lova.
Den inneholl, Sallad, stort brod, en majskolv, ett gronsaks grillspett, en bakpotatis,  5 kottbitar. 

Men du, nu ska jag sluta snacka. 


Hoppas ni har det gott, 
PusssPåEr♥















 


Natali - sugggi

Ja nu ska jag snart ner på byn med melisa, ellen, ruttan, camilla och me my self and i och vi ska se på Let´s dance finalen och efter det bilr det fika :) Fika är gott och trevligt mmdå !
Tar nog med mig kameran så ni få se lite glada miner :) hehe
Ikväll blir väl ungefär som igår.._.. Musik vid malån får tummen NER iår! Sorry men det total suger !!
Seeyah !


Linne'a - Far Away

Tjena Moss, gummi lampa !


Nu har jag anlant tlll Thailand, men detta blir bara ett kort inlagg eftersom dom stanger om 10 min.

Resan gick alldeles utmarkt men jag sov inte mycket kan jag lova. Fran ondsag till fredag sov jag max 5 timmar..  Sa nar vi  kom fram till Bangkok sa kande jag mig som en flamberad, styckad, utsvulten bärplockare.
Klockan var typ 6 pa morgonen nar vi kom fram. (ca 01.00 hemma i Sverige) D'arefter tog vi flyget till on, Koh Samui och nu bor vi pa ett fint stalle i en mysig bungalo.\



Tanker pa er hemma i Malå,
Skriv gärna och kommentera hur Musik vid Malå är. Jag ar sjukt nyfiken.

Hinner inte skriva mer.........Men jag kommer tbx i morgon.
PUSSPUSS

Natali - jaha..

Ja då vare fredag då.. Den här helgen will suckki..--________-- Såklart jippy  !
Har nästan nyss vaknat från min andra sömn. Vaknade förs .07. 30 sen kom jag hem från stallet vid halv 10 och då somnade jag som en stock igen. Nu ska jag tillbaks och hjälpa till med hoppning, laddar upp bilder sedan på min bdb.
Pusspålivetlixomtjobreff

Linda - Thats a keeper, k-k-k-k-keeper




Främmandet kom & jag hann städa klart men gräsmattan får vänta till imorgon eller något vecka efter det. Ikväll har vi mest bara suttit framför tvn & sett bland annat grannfejden & herregud vilka psykfall dom är. Att dom orkar skriva ett brev & ansöka om att vara med i programmet när villigheten till en förändring inte ens existerar? Tur att man i alla fall har bättre grannar än att börja tjafsa om vem som äger byavägen.

Imorgon är det fredag & jag ska förhoppningsvis vara med Simone. Ingen aning om var kvällens bravader kommer att utspela sig men det brukar oftast ordna sig. Sötjossan kommer då till Malåcity så helst av allt vill jag ju träffa henne, i värsta fall bara en snabbis. Matildajo ringde mig tidigare idag & vi beslutade oss för att hon skulle komma till mig i helgen men hon var tvungen att jobba imorgon så på Lördag väntar jag mig denna donna istället. Ja usch vad jag babblar på men det ser ut som att denna helg inte blir så tokig ändå. Med allt detta gofolk så kan det inte bli annat än bra!

Nu ska jag bädda min säng & duscha. Det finns nog inget som är mycke bättre än att lägga sig nyduschad i en renbäddad goluktande säng. Som ni kanske märker tänkte jag sova väldigt gott inatt.

pusss! ;*


Linda - Wash my world

Dagen har spenderats nere på torget med min mormor & mama. Det var väl det vanliga, sång & lite dans. Inget speciellt. Faster & hennes kille kommer hit antingen idag eller imorgon men jag vet inte riktigt vilket så det kanske är bra om jag har städat allt jag ska & klippt vår enorma gräsmatta innan de eventuellet kommer. Kan ju vara något att tänka på..

Linnéa sitter nu på planet till Thailand. Hon var väl inte så peppad igår när jag hälsade på henne vid 23.00 men jag hoppas att hon får det bra. Som sagt, hon hade ju som inget val. Jag hörde någonting om att hon skulle uppdatera bloggen från Thai så det blir nog roligt att läsa (ännu en anledning till varför folk ska läsa vår blogg).
På tal om det så skulle det vara trevligt att veta vilka som egentligen läser. Det har varit ganska många på statistiken men ingen aning om vilka. Kommentera gärna så att man får lite koll! :)



lillllong

Natali - flippa ur totalt !

Hej hopp, asså nu har jag tagit mig tid och kollat igenom olika bloggares videobloggning. Jag klarade av det i ungefär 10 sekunder sen flippa jag ur totalt.. Seriöst, thank you gaad att jag bor där jag bor ! Sen hittade jag en liten blogg http://atlemusic.blogg.se sedan såg jag detta :


Natali- [email protected] är offline.

Hej hoppgummmi korv, denna dag blir nog en rolig dag.. Ohh happy feettttt.. Allt är ju brait förutom att våran kära vän schppank alvin sover i thailand i tre veckor, godnatt !
Jaja, skaa typ tröstäta i en månad..
Btw idag ska jag vara med min wilda korv och vara lite på stallet, chilla och gå ner på 60-talsveckan som kan äta en gummikorv.. Men nu ska vi inte fälla en tår.__.
Imorgon äre happy day, nej  jag skoja ! Det kommer säkert suga..  Bäst för dom att det är kul på isladan annars ska jag fälla en tår och sitta inne hela helgen..  ^^

En liten bild på oldfightan & Willd´n :)

Linda - sådärja

jag själv.


jag själv för längesen.


den jag senast smsade med.


någon jag litar på till 100%


någon jag saknar.


den jag senast ringde.


den som jag fortfarande umgås med & har känt längst.


någon jag alltid har roligt med.


den dagen jag minns.


jag som fotograf.


jag som busig.


en bild som väcker känslor.


Linnéa - gloem

NäMen hejsan, long time no see.

Hur står det till med mina kära ängla växter ? =)



Mitt liv har för de mesta rockat fett sen sist jag bloggade. Jag har umgåtts med härliga typer och även hunnit schteeka på Skellefteå festivalen. Jag har flytit med gummibåt längst skellefteå älven, sett en älg, solat, badat och varit med mina underbara kusiner. MEN.

Nu är det nämligen så att jag, Heliiiga Birgggitta Linnea von Kaka kommer att flyga till Thailand om några timmar.
oh heartbreak hotel.
Okej, vissa är säkert avis, vissa inte, men nu är det så att resan är bokad och jag har inget val än att knipa käft och följa med, detta beror just på att det inte det går att avboka. 
Okej, visst kan jag springa ut i skogen och sätta mig på en stubbe och käka topp chark korv och leka senil, men biljetten är betalad och man får ingenting tillbaka om man skippar att dra dit.
Men man kan också fixa  en sjuk försäkring och då kan man ha turen att få tillbaka kanske hälften av pengarna, men då återstår ett problem.....jman måste fixa ett sånt där förbannade intyg av läkarna, där det är dokumenterat att man är sjuk.

Till en början tänktte jag ba, äh jag hoppar ner för trappen och bryter båda benen. Men det är inte så coolt i längden kom jag på.. Sen bad jag en bön till herren Gud. Jag önskade att jag skulle bli sjuk, och nu 2 dagar innan blir jag äntligen sjuk. Men jag fick endast en ynka liten förkylning. Hm, prisa herren Gud för de..lycka till att få intyg av läkarna.

AJa, nu ska jag tänka positivt. Jag är nog en av dom få som har turen att dra till Thailand.


Denna resa ska spenderas med mina päron, under en tre veckors period. (L)

Nu ska jag packa, och sedan sova och om 3 timmar ska jag stå på benen igen.  Vi kommer att köra till Umeå, och sedan flyger vi till Stockholm. Sen klockan 15.00 ska vi åka upp i luften med Thai airways bort mot stekar landet.


Mitt mål är att komma hem brun som en pepparkaka och utvilad som Kalle Anka och hans tre lärjungar.


Jag kommer sakna er alla super mycket!  Hare gött, och kom ihåg att leva dagen fullt ut.



Puss och kram !

Natali -bää bää vita ..

Hello.___. Gårdagen/gårkvällen spenderades tillsammans med Linnea/Alvinthegrazyhorse vi snackade lite såg tv och gick lös på Ben and jerry´s och sist men inte minnst så spelade vi fifa 06 tror jag !? haha det va skoj, men i slutet gick vi typ på c-vitamin ?! -> 
Sen låg vi och snackade om massa roligheter som jag knappt minns till klockan typ va halv 3 och jag hörde linnea säga "Natali ? NATALI SOVER DU :O ? " Då va jag tvungen att fejka lite och säga "Nej absolut inte ". Sen kom såklart den klassiska frågan: "okej, men vad har jag snackat om. " Och då va jag ju tvungen att hitta på något roligt, men denna lilla mening vill jag ej nämna i denna fagra lille blogg ! ^^

Dagen: Drog på 6-tals veckan medLinnea och Linda. Åt 4 bullar och blev lite bulle. Drog sen och körde lite moppe. sen fick linda & linnea en idé. Varför inte köpa isglass (värmen i malå ligger ungefär på  - 1000 eller jaja, typ 10 +  ksk.. ) Iallafall så köpte vi den där himmla piggelin glasslådan med 15 glassar i och drog ner till bryggan. 5 glassar var och sen vare räser igen..

Iallafall så slutar denna dag med att jag och willek drar på stallet och rider fin fighter och  underhåller  fölisarna. :)

Linda - I ditt bröst finns en kuslig maskin,



ooooh.


Hemma In this house håller vi nu på att flytta om alla rum & göra mitt rum i förådet innan bäbisen kommer vilket är om ca en månad. Det är mycke att göra & vi siktar på att bli klara innan helgen så jag förstår egentligen inte varför jag sitter här & heckar. Snart så..

Linnéa min fina vän åker till Thailand imorgon tre jävla veckor. Jag är så avis så att du inte ens kan tro det! Det värsta är nästan att när hon kommer hem igen så ska hon jobba två veckor & efter det börjar jag skolan & hon lär väl flytta från mig till Umeå. Det blir inte mycke mer drag med den bruttan i sommar. Sadface.

Mvm nu i helgen. Är det ens värt att tagga? 18 årsgräns på området & inga artister förutom de lokala. Nja, jag tror inte jag föredrar att vara på Ishallen heller. Var är denna tradition på väg? Vi lär väl märka var denna helg leder, till det bättre eller sämre. Jag blir irri. Någon som vill göra denna helg minnesvärd?


Linda - mh, askblond..

Okej, jag behövde inte använda något silvershampoo. Jag tittade mig i spegeln & det var inte blondt längre, det var mer min riktiga hårfärg & det är ju superbra! Det här får vara sista gången Linda försöker bli blondie.

Föressten så begravs Michael Jackson just nu. Må denna briljanta artist vila i frid.


Linda - puh.

Oshit, Natali har dragit lös ser jag! Ja, det är i alla fall tur att någon sitter hemma vid datorn & torkar lökarna medans vi andra roar oss lite (ingen pik, inte alls).

Sitter nu med en askblond färg i mitt hår. Igår gjorde jag blonda slingor men det råkade bli lite morot över det hela så hoppas att det nu gottgörs annars drar jag ner på Ica & köper den svartaste färgen av de svarta & kommer aldrig någonsin tänka tanken att färga blondt igen. Ska skölja ur allt 19.15 eller något sånt & då blir det att dränka med silvershampoo, ja tack! Nu vet alla hur jag ser på detta..


Johan 8 år.

- varför slår du honom?
- men han retas som vanligt..
- & vad gör du då?
- reagerar.

Natali - deep mannen deep =D

Helllo heii ! Känner mig rätt så ensam i denna blogg just nu.. det blir typ eko eko eko eko..eko.. när jag skriver ett inlägg^^.

Nu har jag en sak på mitt röda lilla hjärta och det är tadahh, jag vill äta en fet  ben and jerry´s nu och se film. Vet inte vilken film men aja.. Ska vara med linnea senare idag och då kanske det blir en liten iallafall :] det skulle vara gott i regnet. Jag torkar typ ihop.. Har absolut inget att göra idag, har varit på stallet mellan 07.00 - 11.00. Red gjorde stallet tränade fölen städade så allt är lixom tipp topp där. O__o
Dooobidoo, kanske ska passa på att slösa tid på miitt välstädade rum.. *Host !
Det är inte vackert just nu och det skulle behövas en liten städtant .___.
Nej nu gå jag i konkurs, hedda -v-Nataliiiiiiiiiiiiiiiiiiijahh -v-


Natali - Tycker ni inte ?!

Hej hopp ^^ Är det bara jag som är helt sprängd eller har jag typ överbloggat denna blogg ?! haha, vart är mina kära 5 små vännner på 8 ben ? 
Idag har jag faktiskt varit duktig igen precis som alla andra dagar. jag klev upp i morse klockan 07.00 som vanligt.  Hoppade i mina tjocka vindbyxor långfillingar osv osv. Hoppade på rödis & körde mot wikke k, hon klev på lillmoppen och vi körde mot stallet. Släppte ut hästarna och tränade fölen lite. Gjorde stallet klart fikade och red sedan fighter mm.
Såhär ser jag ungefär ut nu . Eller det är en före och efter bild ->  fin va ^^,

-
v-Natali-v-


Natali - Men nej..

Gjorde just en sak.. Jag kom på att jag ska fuffing börja på en ny skola och jag är seriöst rädd... så nu...nu ska jag fälla en tår. Jag kommer typ bli mobbad, eller tänk om jag hamnar i en klass fylld av konstiga fooolk som typ är fjortisar osv...... muu, jag blir typ rädd. Vill gå i 9 c varje dag i mitt korta/långa liv.. Fast jag vill inte gå på bajsnilaskolan för it suuucks ! .__. Nu ska jag typ tröstäta glass och se dr. Mugg ! hhahahah

Natali - Whajjta dajj ^^

Hello motos, jag har just precis dragit en dusch och skicke bilds too matilda ^ Dagen har varit låååååååååång faktiskt. Allt började klockan 07.00 när jag vaknade, klädde på mig i sömnen och började Packa fika.. Trött ? svar ja !
Hoppade på min röda lilla moppe, glömt vad wickan döpte den till, hihi.. och körde sedan i väg mot tada ! stallet. Wickan hoppade upp och sen började resan mot det röda stallet med 8 hästar som är lever andas och äter. Vi börajde göra det vanliga. Släppa ut som osv osv.. När detta var över så bestämde vi oss för att ta en fika stund. det va gott !
Efter detta så hoppade vi upp på den nersuttna moppen och började köra mot yttrebergeet :) När vi äntligen var framme så drog jag på en ridtur på min STORA shetlandsponny på 105 cm. Thats biiig. btw han klev på min fot och det var paiin!
Wickan min lilla tränare / mördare höll en liten lektion för mig och min hingst. Gick väl bra. ! Sen after that så Körde vi hem igen. Ica blev nästa busshållsplats !? så köpte natali 4 bullar och en liten soppa + en jävligt äcklig loka ?! Sen blev det stallet igen. vi åt mat, wikkevire red/åt upp fighter.. Skoja bara hon for på en liten ridtur i det !?  vackra vädret ?! sen somnade vi på soffan klockan 14.00 trötta svar ja !

Vi vaknade igen och sen drog vi home edition. Trötta efter en hel dags arbete så bestämde vi oss för att ta nya tag i morgon som föltränareoch sköta de små fölen Laban och wille, söta små saker som vill slakta.. skoja hihi, dom e snäll ;)
hehe, jag skrev en MYCKET seriös historia om denna dag, trevligt ? 

Fin bild av wickan och fighter när dom skulle ut på en ridtur !

Marie- STADSFESTEN fyfan vad ROLIGT!

vaknade just, ska PITEÅ på nunnkollo = musikkollo så jag kanske inte kommer att skriva så mke i vec!!!!


 komme hem söndag morgon kl 4,  man var inte pigg! men det var sååå värt att vara trött för jag ha haft det så jävla roligt this weekend. Haha.

komme mig till the skell hell i fredags och shoppade lite träfffade nå sötsaker = Linda Linnéa och Maja på stanr han till jag gick lå, var med dom men då skulle dom fara så jag gick typ runt i cirklar hade inget att göra skulle ha träffat henke men då missade vi varandra på typ nån meter hahaha, sen drog man till hotellet och där fick jag besöka av nå malåbruds = Melissa och Eveline, sedan blev det fara på området där MAJA NICKE LINDA OCH LINNÈA var hade det skit rolligt den kvällen fick nå nya friends och dom heter Oskar och Simon när alla mina andra vänner drog var jag med Oskar och simon mke fanny var det fick höra att dom trodde jag var rikemansbarn som jag EJ är och allt hahahah. senare drog vi till Max där jag var till typ halv 3 innan jag drog hemmåt, sov nästan på stolen där jag sattt :P

Lördagen var jag ett tag på på stan sen drog jag e littill Mykle till MAja där alla var, inte pigga var dom. fick äte där och allt senare åkte jag på en pakethållare 5 kilometer, var lite lämmen i magen kan jag säga, vi missade darin men vi tog igen det på Lorenz M. Sakarias det va inte lungt. men nu måste jag dra och borta mina huggtänder för nu drar jag mot nunnkollo GODNATT MORMOR


PÖSSS (om det stå konstigt eller nå är det för jag hade typ 3 min att skriva detta inlägg) hadet bra alla taskar!!!

Natali - mina renar försvinner :(

Jag tycker fakrtiskt att alla dom små rentaskande människorna som skriver i denna lilla stora feta bloggen kan pallra sig till en dator och skriva ett litet  inlägg ! ^^,
Btw, nu har sötaste Ellen Lundström -> www.ellenlundstrom.blogg.se hjälpt oss att lägga till headern  =D Stort hjärta till henne !

så nu när det funkar hade jag tänkt bege mig in i photoshop världen och göra en ny header som kommer vara så snügg så alla kissar ner sig i byxorna men lägger upp den senare till vecka i siink. Det blir trevligt oja ! nu ska jag äta en glass med detta sagt så säger jag godjul! noone

-v-Natali-v-

Natali - hon som äger alla i Paint !



Jag hade lite tråkigt idag.. hihii. Så här får ni en MYCKET vacker bild av oss alla ;}
fin va ? kommetera !

Natali - Mobbad..

Jag känner att mina andra rentaskar till vänner, inte är hemma och det är juh booring. en i norge och resten på andra sidan jorden dvs, ske-å.
hihih. :^} Jag har tråkigt just nu hihi, har inte dirr något att skriva förutom att jag är sorry att våran fagra header inte funkar, fäll en tår för det.
Ja sen vare väl inte nå mer. Eller jo kolla in min bdb, www.bilddagboken.se sen Kupcw <´3

heffa

Natali - Hojj !

Today har jag varit med min lille wikketoria. Vi hade först morgonjouren stalllet,red och såg musikalerna. mycket trevligt !
Sen drog vi hem till henne och bestämde oss för att dra ut på en upptäcksfärd. Så vi pumpade upp deras lilla lilla lilla lilla gummibåt för 1 person. Iallafall drog vi ut med den ooch då gjorde vi en liten stor upptäckt.. Det blåste som ett as ! " Oshit ". vi sög på att ro / paddla eller vad det nu heter.. När vi nu äntligen var i land så gjorde wickan en smart sak. hon skulle fförsöka hoppa iland från båten när vi var typ 2 m från stranden. Lyckades hon ? svar: NEJ ! xD Hon föll på mig.
Någon som tkr att det låter som en nice dag hhihi ?




heddah
:] -v- Natali -v-


Natali - rööffe

hej mina gulliga feta små kiids. Nu har jag varit med michelle i hennes lille stuga och schteekt på hennes små ponnyer..  Detta har varit som vanligt en mkt trevlig upplevelse !

Kom med bussen nu i kväll, det blev cykel till stallet med dubblel Wikke och vi tog in dom små hästarna. Imorgon blir det en tidig morgon och iofs resten av denna vecka, för jag och wickan kommer äga stallet.se :]

-v-Natali -v-

Marie- Va fan

Gick just in på bloggen för att kolla om någon av taskarna hade skrivit när jag se detta! vad ha hänt med våran Design :O min första tanke var, va fan är dehär! Min andra tanke var, inte snygg design! och min tredje tanke var vem ha gjort detta.


Ringde till mina taskar och ingen av dem hade gjort de och då komme tankarna att  någon har varit inne på bloggen, men det kan ju också bara blivit nå fel. jaja ni kan vara lungn, våran gamla design kommer att komma tex så snart som möjligt när linda och linnea får sig en dator!!!



Imorgon smäller det:
 
STADSFESTEN HERE COMES THE RENTASKARNA FRÅN STOR STAN MALÅ! WATCH OUT!




Marie- Tårta, Elin och Tårta

tror de är bara jag av alla taskar som bloggar i vec, tror alla är i Skellhellet. Som sakt idag har varit ganska pritty nice. har hunnit mer mke. har varit med Simone och Evelina i Släppet och har badat och stekt fläsket fast det inte var så himla good väder men va fan det var ganska skönt iaf. Alberto komme to på storstrand och han stekte med oss såklart.

när jag komme hem var det bara att tvär he i sig nå mat för jag skulle på ett års kalas, lill Willy fyller 1 idag, fy vad tiden går fort det känns som det var just han föddes. så det blev att fara dit och efter ha varit där en sven blire att fara och träffa raggargänget = Robert, Tobbe I och Ludde (Simon var borta) och träna lite till Musik Vid Malån, det kommer bli spännande. efter de for jag hem en sväng och sen till Sockersöta Elin som också bjöd på tårta så jag och Elin och hennes älskade bror Tom satt vid deras köksbord och åt lite tåta, det var GOOOOTTTT! Kan säga att idag var det inte en diet dag hahaha.

men faktiskt var vi duktig och for och cyklade, vi cyklade lite hit och dit och upp till laven och ner så vi inte skulle ha dåligt samvete hahah sen drog vi till henne och såg musikalerna mke bra! nu ska jag vara social dom sista minuterna jag ska vara med henne ha det gött nu alla taskar, alla VÄRLDENS taskar

Love Peace and Understanding Pösss ♥

mer bilder från dagen kommer senare I lovar and svär!


JA vad kan man säga man tackar inte nej till TÅRTA hihiii MUMSSS

Linda - Heligaaa Birgiiiitta!

Befinner mig just nu i Skellefteå, Myckle hos Maja med min rentaskkompis Linnéa. Vi kom hit igår vid 17.30 & åkte till hennes stuga där vi nu ska stanna tills på Söndag. Eftersom att jag & Jonas hade varit vaken hela natten innan så kunde jag såklart inte hålla mig vaken & redan vid 20.00 slocknade jag första gången i soffan framför Paris Hiltons new bff. Jag vaknade igen till Morden i Midsomer & vid 23.00 gick vi till lillstugan för att sova jävligt gott, det var i alla fall vad som var planerat. Jag föredrar inte att somna med minst tjugo stycken myggor surrande runt huvudet så vi tände lampan, tog flugsmällan & viftade omkring som några galningar. Linnéa tog fram räsersynen & alla myggor som bara fanns & fyra spindlar dödades & efter det gick det såklart inte att somna så vi låg & trillade ett tag till. Kring 02.00 anlände efterlängtade John Blund.

Efter frukost imorse gjorde vi oss klara för att åka in till stan med Majas päron. Jag köpte lite grejs jag tänkte ha till helgen på Stadsfesten. Fredag - Lördag biljetter är bokade & det känns super! Hoppas bara på att vädret håller i sig så att det inte surregnar..

Nu sitter vi hemma i Majas hus & jag har just färgat håret på båda mina sötnosar. Jag själv har tyvärr inte råd att färga det nu & det känns som onödigt när utväxten inte synlig ens, den finns där dock. Jag tror att vi ska börja cykla tillbaka till stugan igen (den är bara en kilometer emellan) & ta oss ett dopp i älven var väl vad vi hade planerat.

Ha det så bra så länge & Linnéa hälsar sina readers.
Vi syns på Stadsfesten! puss

Marie- help!!!

Seriöst på bild se man ut som en fet rund hamster med broccoli  i båda kinderna :O fy och fan






















Om någon ha tråkigt idag hör av er,      peace


RSS 2.0