Natali - WAKA WAKA

I morse ställlde jag min väckarklocka på 08.00 och somnade klockan halv 3 vet inte varför...´.´
jag vill ju inte direkt påstå att jag är jordens piggaste flicka för tillfället, har egentligen lust att lägga mig på soffan och slagga typ en halv timme så jag orkar leva i kväll. Men ikket, för då kommer jag vara zoombiiekvinnan121.

Ikväll dra ju allt folk till Lycksele, piteå och norsjö de är typ  bara jag kvar. Känner mig lite mobbad. Så jag få helt enkelt umgås med min hästis.

Känns som att jag skulle behöva shoppa, men jag bör inte påstå att jag lider av överföld på banken.. men jaga skulle söka åt ett par ridstövlar igår i mitt välstädade skåp at stallet och hittade två tights/jeansgrejs och tre tröjor :D lycklig som man är !
men jag vill inte säga att dom va ren..


Natali - B - RUDAR

Hej jag heter natali och jag är mobbad ensam och offrad-.-
Jag har inte för tillfället så mycket att göra, mina vänner har åkt iväg bort från mid på PDOL, STOCKHOLM, GÖTET, TILL TJING TJONG LAND och min familiia åkte tydligen till fjällen.


Ne men de är lugnt, jag gilllar att vara ensam och bara sitta och göra inget. Det är vad jag ääälskar mest.
Funderar starkt på att fara ner till pånnihestn och rida en stund o träffa wiikkan. :D
Nu sitter jag och nöter spotify på högsta volym idag spelas Best of 90´s disco ! Så  underbarest.
Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket idag, har fixat mitt bankkort eftersom att jag somnade på det och ja de blev lite knäckt. 

Woops ja somna visst

     

Natali - finns det LEJONKUNGEN 3? ???? WTF

Ofta det finns lejonkungen 3 utan att jag visste de? ????? Snälla kan någon förklara detta för miig? :O
jag är inte happiiface nu, så jag måste kirra den på någe vis. Någon som kanske vill typ ge mig den när jag fylller år? :]
Öönskar mig alla disneyfilmer på min födelsedag :] gladflikka.




Jag har insett att jag har hittat en ren i malå med bläs den är brun med vitbläs. Måste vara den enda ren på vår jord som ää söt. ♥Jag är in love med renis.
Jag ska ta med mej kameran idag till stallet och kolla om jag kanske kan få en bild på han eller hon. Antar att det är en rentask påjke förmoderliigeeno.

Jag tänkte på en sak idag, vi säärskriv ganska mycke på våran vackra rentask blogg. De gillar vi !!!


Natali - måste måla allt med färger i en bild.

Heyyybooy, å flika . Idag regnar det, är jag förvånad svar : Nej såklart att jag inte är det !
hoppas på bättre väder under senare tider av livet. Men de lär ju ej finnas. Väärldens säämsta väder :o
Större delar av sommaren har vi levt i mellan 8-14 grader ute, loovely? eller..

Men trots spöregn åå bara allmänt tråkigt väder så funderar jag på om jag ska rida idag kanske.
ska ju tydligen rida på någon typ uppvisning i morogn, få ju se hur det kommer gå med tanke på att ingen ha typ träna, vi vet bara att vi ska rida LA:1 2008. Hoppas att Trippig törn topp e snel.  

Förövrigt så blev jag jävligt SNE på mín moppe igår. Han vägra starta hela tiden. Jag tänkte påritkigt sparka så han föll om kull. Men jag drack lite saft och kunde på så sätt klara av att lugna ner mig.
Men dom som såg på hade nog ganska roligt åt mig, för tro mig jag stog och skrek ej så fina ord som vissa kanske skulle kunna önska.

 Nu ää min pånnypojke Benjamin ej sweeet aniimår ->


GODE GUD KAN DU VAKA ÖVER BENJAMIN !! R I P


Natali - FATTY !

Hey bloggen, kvinnan har ej befunnit (om det är ett ord? ) sig vid en dator. Men nu har jag äntligen mitt liv tillbakas eftersom att min mamma har kommit tillbaks med internetet som jag har saaaknat :]


Jag är så galet trött idag så jag vet inte vart jag riktigt ska ta vägen. Har hunnit med en hel idel idag faktiskt, typ städa hela huse, ridit och gjort mat och säkert gjort nå mer också som var viktigt.
Förövrigt så har jag typ brutit min rygg efter dagens ridtur då trippeeti trodde hon var hingstflickan1245 så ja den är nog 32 grader sne
Men vem gråter för de. inte då jag än så länge.
Nu ska jag fortsätta pumpa mitt älskade spotify och höra med mor min om hon inte vill refilla min mobil, det skulle vara väldigt trevligt <3 pusss på rumpan.


 =

TACK

Marie- COOL RIDER! C.o.o.l R.i.d.e.r

hejhej! sitter här i min ensamhet i en tom lägenhet, min päron har farit till luleå och kommer att roa sig där i helgen, jag kommer att fara in i skogen. min helg kommer jag spendera i storheden (MOSKOSEL) hos min moster! min moster och hennes man har varit gifta i 1 år på söndag så nästan hela släkten kommer att bifinna sig där för roligheter! tror det kommer bli "TJOCKT NICE". idag har jag inte gjort ett skit, jo sett grease 2 och nu hade jag tänkt sätta på någon annan gammal vhs film! ;) kommer bli super. ikv blir det middga hos pauline, fotbolls träning mm. ska också ta tag i några saker som måste göras tyvärr! men men sånt är ju livet. ska nu gå ner och se om min moster har kommit hem för då hade vi tänkt se lite FARSAN! kommer bli super men men vi får höras! byebye bitched <3

 

cool rider


We are going to score tonight


reproduction


Marie - God help the outcasts.

Hejhej och hopp! sitter just nu och hör på kända disneyklassiska sånger som från tarzan, pocahontas, hercules, lejon kungen mm. ett ord.... JAG ÄLSKAR DOM! jag älskar verkligen gamla disney klassiker, filmerna och musiken är så himla bra och man får minnen från förr. Ikv kommer jag och några taskar dra lös med lite disney filmer och en som vi ska se ikv är iaf Ringaren I Notre Dame, var år sedan jag såg den så det kommer att bli som dom säger i snabba cash " TJOCKT NICE" :) dagen har jag spenderat med att städa mitt rum, kan säga det såg ut som någon hade släppt en bomb där inne, men men nu ör då nästan allt klart och jag kan säga en sak och det är att jag är typ utbränd av det!  ne nu ska jag in i helvetet och göra det klart sen blir det att fara och äta middag hos pauline tjockt nice alltså! skriver sen cha cha bloggen! <3


Marie - i keep dan´cing on my own...

sitter just nu hos moa och ser när linda ska sätta in lite löshår på moa, det ska bli spännande att se man blir ju inte bara lite avis på henne, åhh jag vill också ha löshår..... men men det är bara att spara pengar eller låta håret växa. hade super tur idag, blev bjuden på lunch hos moa idag, hamburgare njamnjamnjam! jag isak judith och moa har kommit på att moa och arons lägenhet är inte bara en vanlig lägenhet utan det är en lägenhet/hotell/biograf/resturange/fritidsgård mm. och jag ÄLSKAR DET! ikv blir det också att fara och träna lite fotboll,sov knappt 3 timmar inatt för jag hade rethosta kanske inte det smartaste att träna men det känns som jag behöver 1,5 tim brake från allt, att sluta tänka på allt och bara kunna tänka på spelet. mycket händer nu på både gott och ont. men men sånt är ju livet. ne nu sk jag sluta vara så osocial med mina kära vänner så vi får höras. pusshej bitches! (L)

Marie - Can you paint with all the colors of the wind?

sitter just nu på våran yper sega dator som tar år för att starta upp, än så länge har den inte laggat ihop men jag väntar bara på det ska hända.... Jag har tillbringat hela helgen in släppen, det har varit full huggning med vattenskotrar, vatten leksaker, god mat, trevligt sälskap mm. har  helf enkelt haft en jätte rolig helg. ikv har jag fått äntligen träffat min lilla hingst som har varit borta i nästan 3 vec och den lilla flickan är JUDITH! vi såg lite film och hade det roligt! :) ne nu ska jag kanske gå och lägga mig för om man heter annie marie linnea stenberg måste man gå upp kl 05,30 för att jobba men men som tur är jobbar jag bara till ca 09,15-09,30 ;) me like! ne jag skriver mer imorgon god natt bitches! <3

 



Kelly Rowland ft David Guetta - Commander


Natali - Idag äre ingen vanlig dag.

Hey bloggen i mitt liv.

Ja vad händer denna dag jo veckarklockan kommer ringa 09.00 då äre time to gå upp. Ut till Hippologum rida Pucken mocka och luncha.
Sen klockan 12.15 åka vidare med bussen från Umeå mot Skellefteå sen vidare till Malå, fem timmar buss. Men det är lugnt, buss i mitt hjärta. eller?
För övrigt så vill jag säga ett stort fett GRATTIS till melisa som fyller 18 år idag !


Natali - Hey, soul sister

Hej hopp rentaskkorv, nu har jag faktskt tagit tag i det här med att färga mitt hår. Det tog typ bara ett några månader typ 6 :]
Ovanligt att det tar lite tid för mig? svar nej.

Blev i allafall mörkbrunt få väl se om jag lägger på slinger på det sen eller om jag helt enkelt nöjer mig. Hinner väl bli blond igen innan jag har bestämt mig så thats life maayn !

Jag underhåller här på bloggen medans mina rentask vänner befinner sig i stugor eller på trästocks. ILLA svar nej. Hade inte suttit helt fel att få fara på melisas 18 års party, men då har jag tyvärr inga pengar.
Men jag får helt enkelt gratta kwinnan senare.
Ne bloggen nu vet jag faktikst inte om jag hade så mycket mer att säga?
Imorgon äre back to the Malå town
puss på livet liixom HOOJ

Natali - I love the way you lie !

Ja jorden idag har jag varit och pussat på puckis. Sen har jag faktiskt inte hunnnit göra så mycket. Blir väl att färdigställa mitt rum så gott som det går ikväll sen ska jag tatag i hårfärgningen.

För tillfället så sitter jag och dampar på min tiger katt för han försöker med vålt ta sig ut från våran lägenhet.
Trots att jag säger åt honom så kollar han bara på mig, springer iväg för stunden och smyger tillbaks igen och ozzy sitter bara brevid, förvånar mig inte om han typ är hans tränare.

Ne nu ska jag sätta mig och försöka få Stepmania att funka, jag och hajpojken försökte spela igår men de VÄGRA - funka.
men nu ska jag göra ett nytt försök ... annars få jag väl spela unicorn attack eller nå..


 



Natali - Jag lever min dröm !

Idag har jag faktiskt inte gjort så många viktiga saker, har målat klart i mitt rum för tillfället iallfall.. :] Så imorogn ska jag börja sätta upp saker på väggarna och ställa till de lite som jag vill ha de.
Lägger väl upp bilder i mitt senare liv när jag fått min soffa åå de så allt är kirrat å klart, men ni kanske få en bild på min och saras målning i mrogon eller nå.


Ja, i helgen ser de mörkt ut.. ingen ser ut att vara hemma i malå eller umeåalla är på trästocks eller på melisas 18 års partey. Men för en flicka utan pengar är inte livet lätt.. ne inte ens min trippethästi är hemma. Men i morogn ska jag iallafall få träffa Puck som kommer tillbaks från betet, så de blir kul.. han lär ju inte lida av anorektiska problem iallafall..

Men annars så händer det väl inte mycket, kanske ska hinna med att färga mitt hår. Vet dock inte vilken färg, antingen röd/brunt/slingor/blond/ljusbrun/mer mer mer eller bara typ normal färg mörkbrunt var ju ett tag sen. kanske kör på de?


big kisssiis

Natali - Jag ska måla hela världen !

Hey mama !

a iallafall så ska jag börja måla en bild av michael Jackson på min vägg, fråga mig inte varför för jag är inte direkt något jippikayey fan av honom. Men bilden var bara sååå grrrym ! 

Men räänderna är ju nästan klara i rummet, lite småfix bara åå tre vita väggar åå nu denna bild. kommer förmååla mitt rum ;) 
Hade även tänkt köpa tusen ramar från ikea i massa olika färger och storlekar åå framkalla lite bilder på vänner hästar osv osv.. med tanke på att jag typ äger 1000000000000 bilder så kommer de nog ta en stund att välja ut vilka bilder som jag vill stoppa inni ramarna ;)

för övrigt så kanske jag ska tävla i hoppning i helgen thats nice ! ♥ 


 det är denhär bilden som jag ska måla


♥ Looove kwinnan ♥




Stephanie - lmdgvig

Inte bra update av mig precis... Men jag har varit i stugan där det inte finns internet. Syrran (cicc) har varit hemma i 3 veckor så jag har försökt att träffa henne så myckert som jag bar kan innan hon far tillbaka, hon är nämligen hemma 1 gång per år så man måste ta chansen.

 Cicci, har haft det underbara veckor med dig i stugan! <3 Saknar dig redan!


Sommaren har gått alldeless för fort... Det är inte länge kvar innan skolan börjar om :/
Jag har ångest, vet  inte vad man ska hitta på dom veckorna som är kvar? :O finns så mycket man vill göra, men jag vet inte vad jag ska hitta på, känns som at tiden inte räcker till, inga pengar och passet är också borta... måste försöka hitta det och sedan rymma utomlands!!! :d någon som vill följa?

ajja har inge mer att säga, hej då


Natali - akka makka fakka

i morse  när jag vaknade trodde jag att jag hade blivit förlamad i min  högra hand. Paniken fick jag också. Jag kännde inte vart jag hade armen och när jag lyfte den från soffkanten så kännde jag inget..
jag skakade den men inget blev bättre, men efter ettt tag fick den liv igen. :D



För övrigt så händer det inte sådära jätte mycket, ska färga mitt hår idag. tror att det blir mörkbrunt.
Sen kanske jag ska måla lite mer på mitt rum, har målat en vägg randig och de andra tre vita. Funderar på att måla en schablon (?) på Michael Jackson eller ska jag göra gulidga blommmor eller nå¨annat kan inte bestämma mig men jag ska i allafall göra det idag. :]
Lägger väl upp bilder lite senare när allt är fitande får fiiighten  ;D  

Linnéa - Reser vidare

B-R-A-A uppstyrt Linnéa, har lagt mig mellan 4-8 sedan i fredags... Tro mig, natthumor inni det sista, hahaha! (Y)(Y)
Luktar jävlart brända hjärnceller och hjärnkontoret jobbar numera halvid...

 
 -Umeå vistelsen har varit awesome som ni (-kanske inte-) förstår!

-

Imorgon(idag) vänder jag däremot på klacken, till ny destination & mot nya äventyr - Skellefteå nästa !
Detta kommer rocka fett, :$




Förövrigt kanske vääärldens härligaste låt <333






OCH får dessutom inte glömma denna skönhet!
TACKAR för husrum, gäst-vänligheten OCH givetvis det underbart roliga sällskapet!
Kärlek i massor till dig. <333





Linnéa - 05.05

LEVER LIVET STENHÅRT HÄR I UMEÅ!

!!GO'NATT!!




Peter Pritchard – Deep Green, Clear Blue







Natali - Eyy de är så vi gör bah !

Hey hey babe ho ha !

Igår slaggade jag och Lina hos isabelle i MO, nej inte i norge.. MO i Nordmaling. vi hade väldigt trevligt Bakade kaka åt kaka såg film och mycket mycket mer :D

Ikväll ska jag försöka få i mig lite mat, har just sovit bort en halvtimme till svampbob.. Men jag tro jag ska träffa Linnea Ruttan och Janine, så cebärt !

På tal om att sova så börjar jag undra om någon kan tyda mina drömmar dom är bara flippade totalt..


Ne men bloggen dra balla inni gruse och sjjung en sång för nu ska jag äta kycklingsallad och bröd. Göda


Linnéa - NATTINATTI






Nä vetuva, nu går jag och lägger mig.

Kvällen(fram tills nu) spenderades hos systern, på hennes pojkvän Eriks balkong. -Och givetvis kom jag sist dit av alla.
"Fint folk kommer alltid sist"
-blev ursäkten. (Den slingrande ursäkten som alltid går hem, heh.)
Väl träffade jag allt möjligt härligt folk som kom och gick, oj ett gott skratt fick man sig :D
Dessutom en riktigt god sommrig jordgubbspaj med en touch av citron och sådant. mums! 


 *antecknar,antecknar,antecknar, STOP! -slut stift..antecknar, antecknar..*
 Haha, TORKKa mer? -flagLars.


Nä, haha, vars var jag när jag började? - vars ville jag ens komma? 
 Du. Vi tar om det där igen..
NU går jag och lägger mig. Lika bra. S-liten som hästen i Hollywood vettu.. 

Imorgon morgon blir det löpen uppför tjamstan och därefter 5an. Och hunden ska med. Hon ska jävlart vaie topptrimmen innen mamsen åe pappsen kommer heme.

 

 


VI MOT VÄRLDEN I MORGON, VISST ?


Today's-tummen-upp-gör-mig-glad-music: Hoffmaestro







Natali - In THA house

Ja vad ska man säga, vi åkte till sundsvall, dödens resa vill jag kalla  det..
Jag, pappa sara och timmy..

Allt börjaade bra och för fösta gången när klockan slog 19.00 så trodde jag att vi skulle vara i tid för fösta gången i någonsins historia. Då visar det sig att pappa som vanligt har borta något och naturligtvis så vare hans börs med pass o blahablaha.. Han sökte den i två timmar och kunde ej hitta den, men vi andra fick oss då mat från max iallafall. :)
Och som råååga på allt så skulle vi köra pappas nya favorit bil, en röd opel astra som knappt går fram, mer bak än fram iallafall  och en gammmmm husvagn.
'


I vanliga fall brukar pappa köra om gubbar med gamla fula bilaar och en husvagn från 1800-talet talet och skratta peka och skratta igen.. Men nu blev han istället arg på folk som körde om honom och kallade dom fartdårar * på skämt hoppas jag :o
När vi kört 4 mil vilket tog lika lång tid som att köra 10 mil för oss normalt så började det lukta bräääännnnd ren som fan å gnissla då bromsarna sagga ihop totalt så pappa drog baywatch ut och hälde vatten på den och tog en ångbastu mitt efter E4..... Ef
ter att jag och sara skrattat åt han i tusen år så fortsatte vi vår roadtripp mot Sundsvall. Meeen som råga på allt så hade pappa lagt sina rayban på taket på bilen, så dom for åt helvette och han körde över dom. PUSS PÅ LIVET !!!!
ja iallafall så orkar jag inte ens förklara hur dramatisk resten av vår tripp var men de slutaade iallafall med att vi var framme i slättmon klockan 01.30 och somnade klockan 03.00. men puss på rumpan !!

I mörgen äre back to umeå och vara med bäbbää o liina :D

Jag säger bara en sak HUSVAGN = ILLA !!!!!!! OPEL = ÄNNU MER ILLA




Linnéa - Inger bor i skogen


HALLÅ! oj..det var länge sedan. Ops!

Jag mår toppen-men. Hade mått snäppet bättre om jag(drömmer mig bort) låg i sen solstol-utomlands-på en vit strand-i bikini- brännhet av den gassande solen- avdomnand av den underbara musiken i öronen-med greppet om en iskall vattenmelon-sha....Suck. Åh, får bara inte tänka vidare. Eller borde inte..fortsätter.

 
Exakt för ett år sedan (& åren innan de) vara jag där. Utomlands..

Chaweng beach- Koh Samui-Thailand


Fasor vad tiden går fort!    Ett år?  Oj, nej..

-Älskar utslandsresor: Så för att kunna styra upp det blir att sticka till Norge(med Maja, ev. någon fler), jobba jävlar häcken av mig, (fisk-rensning) i någon månad eller så(?) 
-Sen ska jag ut och resa! utforska världen. (Y)


Ska jävlart stå -UTBRÄND- i pannan(!) -men rik- på kontantkortet när jag kommer hem. Haha!


Drömmer mig tillbaka..
.

-NEJ! inte till barndomen? till Sverige.






Nu är jag iallafall i Malå. - Vad händer där då, kan man ju fråga sig?  -Inget.....för stunden(A)
 Faktiskt riktigt skönt om jag får säga det själv. Värmen är här, solen hade vägarna förbi och molnen hann hyfsat ikapp..(är inget ovanligt för Malå denna sommar.)
Jag har hela crib:et för mig själv(i två veckor) eftersom att päronen är i ...Turkiet... 
Så jag blev lämnad kvar som hundvakt >  men imorgon bär det iväg mot storstan
- UMEÅÅÅ!  och där väntas sOOOl och andra roligheter!


"Det är/finns/ ingen lugn stund för Elna Linnéa Mårtensson alltså."



-) Men det är ju det som är meningen med livet- leva dagen fullt ut!
Varför leva livet i Svart & Vitt ? när man kan färga det med så många olika Glada färger Liksom.

 

Lär inte bli mycket uppdatering för min del eftersom jag drar till Umeå först och därefter direkt till Skellefteå(Maja + trästocksfestivalen) <3 

 Men. Hade Gött så länge!

 

 Slutcitat;

" Se på livet genom framrutan, inte genom backspegeln"







Marie- hej hopp i lingonskogen!

cha cha bloggen, miss me? troligtvis inte men men nu är jag här igen efter ett liten uppbrott men nu är jag back on track och ska skriva så ringrarna ruttna sönder eler hur man nu ska formelera det! befinner mig just nu i släppträsk (släppen) släppswamp in english. hade nu tänk gå ut på och köra lite vattenskoter och bara chrilla sänder på bryggan och förhoppningsvis om dom svarta molen försvinner få lite färg på blekfläsket, skulle inte sitta helt fel ONEJ!

Jag har börjat få ångest att sommaren håller på att ta slut (fast det är några vec kvar) alla kommer att dra någonstands. linda simone drar till ske-å. judith drar till vännäs, pernilla drar till nässjö, emelie till umeå mm och annie marie linnea stananr kvar i malå. tack och lov kommer jag få en awesoom klassmate, ALBERT och tina, fredrik, marcus alice, rebecca mm kommer att gå några dagar i malå som jag kommer att göra för jag drar till Arvisjaur och gå bf! jaja ne nu orkar jag inte skriva mer för vattenskotern ropar mitt namn! seee yaaa bitches <3




Natali - Ännu ett av mig

hej lillpåjkn å flicken, saknar min judde som är i Düchhkland och jag vill att hon ska komma hem.. Ja iallafall så är jag ensam hemma i tre tappra veckor och jag ska klara mig själv. Jag ska laga min egna mat, tvätta mina egna kläder och städa HELA HUSET och sist men inte minnst så ska jag vattna alla mammas blommor och de är inte bara en. Jag har låssas blommer i mitt rum av en anledning.

Och som osten i grädden så tar dom med sig mitt älskade internet. Ingen blogg inget facebook inget hästnet inget spotttyyy och inte något liv.
jag är bara lite beroende._.

Men de är luunkees jag sitter här med min Sony ericsson k750 som jag misshandlat i två års tid plus att mina syskon haft den som leksaks mobil efter att jag fått min piink one, men nu äre över.

sååå förvänta er inga många inlägg från er tappra springare, trevligt sommarlov. puss o kram från jag mig du vi.


Natali - AMen TjA PÅJKEN I FLIKAN

Idag har jag varit på kalas för min kusse har fyllt 30 år. Sen for jag och cyklade en halv mil med emelie på pakkkekethållaren. Sen blev de grässtranden och stek utan bad. Så nu blir jag så väl tvungen att cykla tillbaks och bada med hajpojken.. jag kommer dö.. av kyla.

För övrigt så vet jag inte riktigt hur kvällen ser ut, men de lutar mot en night med Linda and Madly ! :D <3 puss på rumfen :D


Natali-näänu vet jag inte vart mina renvänner tat vägen?

Ja som ni märk så är tre av våra kära renvänner lite offline här. Men detta kan bero på att Stephanie befinner sig i selet bad vatten stugaa och mygg skog mer skog = noo internet. Linnea är på Skellhellparyfestival yjoohopoe och Linda hon steker  bara allmääänt bara tjjjaa !!

Denna dag
har jag inte gjort nå många meter arbete, jag har typ varit i stallet ätit nutella kollat in den där ursäkta språket äckliga Paintboll banan som är på våran ridstig och ridit lite mer å äte mer nutella. Natali lever livet.. eller?? har jag ett liv? :o Jag har samt insett att jag och emelie borde ej befinna oss i en skog under sommartid då det finns djur som mygg, stickande flygsaker vet inte vad dom heter.. läskiga renar, älgar och BJÖRNAR :O :o sen har jag konstaterat att hon borde byta till syslöjd för hon krashade min fina hoppstig..

Nee i morgon ska jag ta tag i detta lilla liv och göra någe vettigt av det. Kanske ringa en två tre eller fyra vänner chilla och bara vääärma mig i soolen :]

För precis en veckade skakade vi assssss. GE OSS MVM O ETT DISCO TÄLT IGEN!!!!


Marie- hipp hipp hura för Signes stora dag!

sitter just nu och väntar på att klockan ska ticka fram till kl 1 för då börjar the dop! efter dopet blir det att sätta sig i racerbilen och fara hemmåt till mina taskvänner (dom som inte är på Stadsfesten) jag har nu upptäckt att jag kommer att missa 2 festivaler som jag brukar vara på varje sommar, Stadsfesten som är i helgen och lulekalaset som är i agu! men men dom kommer ju tbx ;)

Idag är det ingen vanlig dag.... utan det är min målsman (min mor) signes födelsedag, hela 19 bast blir hon! så hipp hipp hura på din stora dag SIGNE och hoppas att du får en super dag!! :D <3
 


Natali - rentaskarnas våffeldag !



Har varit lite off när de gälleer att ladda upp bilderna från våran våffel dag så i do it nüüfh!


      

VÅFFEL


Natali - snäll björn !

igår drog jag och emelie ut på en treevlig ridtur mittta kvällen och tränade upp våra benmuskler vi red jocky :]
vi skulle iallafall fara eljusspåre och sen vidare mot granstigen lingonstigen ner tillbaks till kärleksstigen och mot stallet igen :D
Men då vare ju tydligen en hungri björn som ville äta upp oss och jag kan svära på min egna grav att jag är så sjukt rädd för att möta en björn, så vi sjöng "björnen sover" :]


Före                          Efter

   = 

LÄÄÄSKIG BJÖRN !!!!!!


En bild på mig bara .



idag har jag chillepillat med Linda Åström på 60-talsveckan. aa de va nice ! Marie våran dansande kvinna var så duktig så :D


Marie- stteeeekkkk

idag var jag ledig ifrån all dans och musik, vaknade upp vid 10 någongång när mormor min ringde men jag tror att jag än sov för jag minns inte ett skit av vad hon sa för efter jag hade pratat klart somnade jag om till lunch :] oops i did it again! efter en delikat lunch som bestog av köttbullar och potatis ringde jag till min taskkompis NÅTELI som tydligen var i umeåt och firrade sin tandställning. Efter det ringde jag min andra taskkompis Ålinda och bestämde att vi skulle fara ner på torget och se vad dom hade att erbjuda på barnensdag som det var idag. var inte så speciellt men nog fanns det saker jag skulle ha viljat göra som jag inte han, som ex kasta en vattenballong på min danspartner patrik och sjuta lite fotboll på min gamla no lärare jonas men icket hann jag..... nu fäller jag tårar... ;). efter att barnens dag var done gick jag till en av mina mostrar och där la vi oss och stekte fläsket på deras altan, INTE HELT FEL!!! ne nu orkar jag inte skriva mer, nu tror jag att jag gå och sov för imorgon är det en helt ny dag men helt nya äventyr! pussheeeej♥



GODNATT VÄRLDENS ALLA RENTASKAR!




Justin Bieber - Somebody To Love (Remix) ft. Usher

Natali - Lunch deeejjt <3


Natali är back on track in the blogg mode, online kvinna på träffpunkten HEJ!!

Ja jag fick ju somsagt en väldigt sekzi lånemobil och den är redan sönder. Woooopps... så kan de gå när inte haspen är på, men jag tror att den redan var krassht när jag fick den. busigt natali busigt.

Imorogn/idag eftersom att klockan är 00.04 så har jag lunchdate förmodligen på subway med mina biitches ! Dom är saaakanade <33333

Puss på roompan
MINA Zeeekziika fliikår<3 <3 <3



Marie- Daisy Dukes Bikinis On Top

sitter här med många tankar som flödar i mitt huvud, både bra och dåliga tankar kommer upp i mitt huvud. Har också sträckt mig efter fotbollsträningen igår och idag gick dansen inte så bra men men vad kan man göra! En sak som har varit toppen idag har varit vädret, varmt och soligt så efter dansen var jag dyngsur i svett (om ni ville veta det) ;) lite nåtti information är bra för hälsan! prövade också att steka fläsket (sola) idag och lite färg fick man, somnade nästan så skönt var det! :) ska nu träna lite på några låtar som jag ska sjunga på min kusin (blivande gudsons dop) på lördag, kommer bli super men ett minus i det hela är att man missar statsfestan i år :/ men men den kommer ju tillbaka nästa år också! ne nu ska jag forsätta med mitt övande och vi får höres! om någon vill höra av sig är det bara ni sms eller ring :) ♥



Let's dance dag 2 bestog av en mix av street dance och modern dans och detta var låten vi dansade åt, kommer att sjunga den hela veckan nu efter all dans! ;) hahahha

Natali - Fairly odd parents

Hejsan alla krigar pöjka !
Idag har jag vart och lämnat in min virustelefon på lagning och de tar 3 veckor innan den kommer tillbaks till mitt liv. Och som smöret på mackan så fick jag denna lånemobil :o
 
En blå med VGA kamera och snake. jipppiikayey mootthhahfoookkerrs sa renen när han bajsade i de blå skåpet!! Så om det finns någon som är sugen på att sända mig i en ny mobil så skulle det inte sitta så illa. :]

puss o hej, rök leverpastejjj.


Natali - kiddicarcat

Sitter i min säng i mitt varma rum och kollar på how i met your mother och har en galen mashmutt kissekatt i min säng som inte vet vad han ska ta sig till för att få all min uppmärksamhet, men han är så sööt och så oond.. :]
Tänk er en 12 kg´s kissemiss och namnet var maschemutt och han ska växa i två år till. MJAOOO !!

 han ä typ sådär stor fast inte lika håri.

För
övrigt så ska jag äntligen få vandra mot tandläkarhögskolan i morgon på NUS och kirra min tandställning, tacka gudarna för de!
Min mun är inte ok vill jag säga till er befolkningen av planeten RENTASK -

Sen vill jag bara avsluta detta inlägg med RIP mobilen Sony Ericsson C901 HELLO NOKIA 3310 <3 3

Marie- badat i myggmedel!

ligger just nu i min säng nu duschad och fräch efter min första fotbollsträning på över 100 år (100 minus 95 för att vara exakt). det gick mycket bättre på träningen än vad jag trodde det skulle gå men en sak är säkert och det är att kondisen INTE är på topp :] oops vad kan det bero på annie marie linnea stenberg? ;) jag hoppas att jag inte är död i kroppen imorgon för då är det dags att dansa igen.. hoppas det går lite bättre imorgon ;) innan jag tog min mammas racer cykel till tuvan så badade jag typ i myggmedel för på tuvan brukar det vara myggparadisert så jag luktade inte mumma men men inte så många myggbett fick jag som tur var. ;)  ne nu ska jag gå och besöka johnblund ett tag, seee yaa!♥


Marie- the summer of 2010!

Musik vid malån är tyvärr slut nu, har haft det så otroligt roligt så tack alla, ni gjorde min helg till en som man aldrig kommer att glömma! I fredag såg man gokart mm och på kvällen ängnade man hela tiden i discotältet, fyfan vad roligt man kan ha bara av att dansa! lördagen var man presentatör för malå talang 2010 plus en sång i pausen, mycket roligt! sen på kvällen blev det en till spelning med Lubertz och det var också super roligt, alla dansade och såg ut att ha det trevligt! Sen gått folk då blev det disotältet och fyfan vad roligt man hade, kändes som 2 timmar gick på 10 min! tiden går fort när man har roligt! lärde mig en och annan dans, mycke snurrning och mycke skakning på rumpan! ME LOVE!!!

just nu sitter jag hemma och andas ut efter en hård dag, har varit med i let's dance på 60-tals veckan. jag och min danspartner Patrik Stenlund dansade bugg idag, har aldrig dansat bugg men jag tycker vi gjorde det bra för att vara första gången och vi föll inte ner för scenen som var målet för dagen. ne nu ska jag käka och leta fram mina fotbollsskor för ikv ska jag på min första fotbollsträning på mer än 4-5 år, hmm hur ska detta sluta!


Natali - SKAKA ROOMPA!!

Dra balla inni sandtage för denhär helgen har pumpat asssss!! Discotäält, rentaskar, foolk och så SJUKT
kul!
Mindre kul vare att somna kring halv 3 igår och hajpojken ringde mig och pratade med mig i en timme och jag kan inte påstå att jag var vid medvetande, jag sov och pratade typ i sömn. :]
åsså upp klockan 07.30 och plocka skräp. LOOOVE <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Taggar redan nästa år, tur man är 18 då.. yeeeeeeehh!! eller ?

Imorgon blire en bildbomb från allt o lite till.
Puss på rumpfen



Natali - Vad är de hääär?

Här sitter jag för mig själv lite hungrig och har tryckt en halv påse bullar. Men vem fan är glad för de? nee ingen fuck livet.
De är stekvädre ute och jag har sovit i 4 timmar i natt, tack för min skönhetssömn!
'Sen vare någon som ringde mig i nattt med dolt nummer? Jag kom bara ihåg att jag va ganska otrevlig.. sorry.. men jag
hade just somnat och då ringer någon, pratade förmodligen i sömn för jag minns bara
att jag svarade och att jag blev sur. sen somna jag om igen.. hahhaha..

Gårkvällen rocka fettet ur en PANGPIZZ-(a) jag tog typ tre stycken bilder kassssssssssssst !! :´S
Ne nu måste jag kissa sen ska jag faara och rida till nölviken o bada med ponny hästN sen bli he bäl utgång tonight toootoo pöösöösss

Stephanie - MVM

Sputa eld på mig, så känns det på mia axlar... Har tyvär hunnit bränna mig redan och jag har itne varit i solen nå länge. Det känns inte så bra start på denna sommar...

Ja men nu undrar man ju hur mycket liv det kommer att vara i malå ikväll och i morgon? Eller kommer alla att fara till arvids? Jag tror att jag kommer att vara kvar här iallafall :D
Har inte så mycket mer att säga, lite tomt i huvve just nu :P aja hoooj..


BTW jag hatar mygg!! Det är det ända man ser när man går ut! Kunde inte ens sola idag för jag blev atakerad av myggg.... Kan dom bara inte försvinna?


Linda - skin skin som den sol du ääääär.

Vaknade vid halv tolv.. lite för tidigt för min smak. Fick veta att vi skulle vara på sjöparken klockan ett istället vilket betyder att jag hade kunnat sova en timma längre men icket! Inte grina jag för de för idag lyser SOLEN!
Sitter hos Marie och har just käkat en låda med mat från Pisans. YUMMMy in my tummy. Nu ska vi bege oss på Talanggrejen.

Ikväll mina vänner, då kör vi.

puss


Natali - Wake up in the morning feeling like winehouse ..

Hejsan alla katter upp me tassen säg nu mjaoo - disco cooola kattter mjaoo - !

IDAG ÄRE Mvm hade iofs vart coolare om de hade varit VM men men.. man kan inte allt få trots att man är lite mera awesome än dom andra barnenen.
Inattt har jag sovit med tusn kg mygg, jag ska fan eldspruta dom jävlarna. om dom bara kunde hålla käft så skullere vara lite lättare att leva.

Idag ska jag först på stallet och hoppa häst sen blire foolke å shaakke som ass. :) sen ska jag upp kl 07.30 på lördag och sönda morogn för att plocka skräp, wHIOOO !!1
skön......T



Puss o kram Natelan hela dan


Linda - set me free

Jävlar så mycke mygg det är ute! Jag blir fan sneeee. Dom är ju överallt, precis där man inte vill att dom ska vara. Fast i för sig vill man inte att dom ska finnas över huvud taget. Är bara att härda!
Har tryckt en billys för ett tag sen. Fan så gott det ändå är. FLÅÅÅÅTE! yeman.
Nu ska jag väl snart krypa isäng för vid det här laget brukar jag redan ligga i sängen sedan en timma tillbaka. Ska upp och på Talang genrep imorgon klockan 12.00 tror jag det var. Marie ringer mig väl i vanlig ordning och väcker mig... busiga jag.
Nu avrundar jag. Tagga som fan imorgon folket! ;d
puss

Stephanie - Flyttfirma nästa!

Ja, vad ska man säga? Sitter här ännu en gång, det har ju inte varit det bästa värdet idag, så det har ju inte blivit så mycket gjort.. (A)
Har iallafall läst ut en bok idag på 250 sidor, mycket bra bok får jag säga. Ska påbörja den andra snart. Sen så gick jag och mötte syster yster vid busstationen, hon saknade mig så mycket så hon var tvungen att komma hem till mig! När jag kom hem så var det bara att börja på några sysslor som måste göras, putsa fönstrerna..... inte dom renaste kan jag ju meddela... sen blev det att följa nattis pattis och hjälpa hennes kompis att flytta in i en lägenhet, det var faktiskt roligt :D skulle typ kunna starta en egen flyttfirma! eller?
Jaja det har inte blivit av  mycket idag iallafall, hoppas på mer imorgon.
Neee nu blir det typ att lägga sig... hores och synes mina rentaskar..

 jag om några år, vem vet?


Linda - chilllimakkkkadillllly



Sitter hos Marie nu, har fixat hennes ögonbryn och ätit lite hemmagjord pizza. Nu ska hon på kalas så det blir väl för mig att dra mig hemåt, duscha och ringa Vanja :) Får se vad kvällen har att erbjuda. Blir nog inget större drag för mig. Imorgon, det är då det händer....

puss

några bilder fagra bilder sen halllloweeeen som jag fann på Marres dator. Nog kan jag ha den hårfärgen igen.. tacku











Natali - Benjamin och jag är inte goda vänner !

Hej hopp rentasksnopp, nu skiner solen och alla barn är lyckliga.. vänta ne jag skoja bara nu börjar de regna igen, faiil.
Ja vädret är väl inte dirr något att hurra för och min trötthet leker med livet. Har bara tagit det lugnt hela långa dagen och suttit i morgonrock tills klockan slog 15.00 då tog jag tag i livet och drog till kusin sen for jag och klappade på häästisfestis.

Vet inte om man ens orkar gå ut ikväll på mvm, de är kallt och jag är under 18 så jag kan bara stå utanför och glad ut.
 

haha, folket i min klass flippar ibland.. xD


Linda - I like the way it hurts


eminem ft rihanna - love the way you lie

vakna gaaaanska så sent idag. smisk på rumpan...

Nu ska jag fara och lämna min lönerapport så att jag får pengar för slitet de två gångna veckorna (okej, de va inte så slitsamt men det lät bättre). Sen ska jag fara på MK, växla lite pengar sen snöra mig in i solariet. Jag blir deprimerad utan sol och jag hittar den inte ute så då får jag uppsöka den inne.

nu måste jag skynda. pysshei.


Marie- Solgudar, ge oss bra väder till MUSIK VID MALÅN!!

Ligger just nu på min kökssoffa och hittar ut genom fönstret och det ända jag ser är REGN,REGN och såklart REGN! vilken härlig start på sommaren man har haft eller så inte. jag hoppas nu ända in i benmärgen att det kommer att klarna upp ikv och hela helgen för i helgen är den inte en vanlig helg, nej nej det är mega stora, super coola Musik vid Malån, festivalernas festival har landat i the big city MALÅ! ;) nästan varje år har det varit att på just denna helg har det spöregnat så jag hoppas att det kan bli en förendras i år annars blir jag " ta mitt vanliga ordspråk" SNE!!! ne nu ska vi tänka posivit! :) igår var jag och tasken natali i shelllet och drog lös lite.... eller hur var det men en sak är säkert och det är att man är några hundra fattigare men men that's life! en sak är säkert och jag är T T T T T Taggad!! puss och hej lilla rentask tjej!  ♥




Natali - hej vem snodde solen ?

Ain`t no sunshine when she`s gone
It`s not warm when she`s away
Ain`t no sunshine when she`s gone
And she`s always gone too long
Anytime she goes away

VEM FAN SNODDE SOLEN !!??? Ja tydligen bruden i låten.

Ja de var dagens lilla fråga. Min pånnühest chillar ute i spöregnet å jag har just vakna, fråga mig inte varför men jag fick iallafall 12 timmars sömn och min kropp är helt slut. Tack vare regnet så känns de som att jag håller på att gå under 2010 inte 2012.


Idag äre ju tydligen torsdag jaha trevligt, första dagen på MVM. De var mer trevligt. :D :D
men  puss på rumpaan


RSS 2.0