Natali - Maauwii svininfluensan haha

kawaasakiiräseerkorv! Här sitter jag med sprängade snor i huvudet och käkar korven och bröd :]
I wiilll eat .
ne men nu ska jag se på nickelodeon och avsluta min glasslåda med hallon sorbét eller hur nu stavas. Happytime !
Jag kan nu hälsa till Linnea att jag hoppas att de gå bra för henne i ske-å. Men Natali vill ha sin Linnéa i umeå...
Jaja, jag är lite trött nu, har gått lös på nässpray sså hjärnan har typ förlorat 2000% av 3000% tänkande. de va ju smirrefirre ! byebye creapy ! 
 

saknarminbabe!


Marie - åhh skoljoggen typ piltre eller så inte

sitter just nu på skolan och gruvar mig för skoljoggen som tar start om 6 min, hmm jag kommer då inte att springa kan jag säga, har för dålig kondition hihi. hahah det händer alltid något minstufullt när det är skoljoggen.

7an = gick i balerina skor och fick skavsår till tusen så jag gick hela vändan utan skor skönt eller så inte
8an = skulle små springa och ramlade på en sten så jag typ gick ner i spagat och sträckte sönder benet; AAA tvär SKönt


så vi få se vad som händer denna gång kanske jag möter en en renkompis där ute med stora horn eller bryter nått men i kroppen hmm vi få ju se men nu måste jag upp till fotbollspaln HAdddeeee


FORTSÄTTNING FÖLJER 
Byebye Göran

Natali - frullebulle !

Hello, idag är jag 1 mm närmare friskhet :)
Jag låter bara som en man när jag snackar men de är lugnt, det skadar inte direkt.
idag ska jag en snabbis ner på stan och köpa  vimitotal så jag kanske få något imunförsvar snart.
prosit.
ne nu ska jag käka lite frullebulle och sen blire att chilla dagen ut.

hade &heart



Natali - VINTER !



ååå, sitter och kollar lite på olika snowboard sider och jag blev sjukt sugen på att åka :( Jag vill ha vinter nu, jag hatar vekligen höst för då bli man alltid sjuk och jag hata att vara sjuk.. jag vill att de ska bli vinter och att svininfluensan ska försvinna !
Nästa gång jag åker home så blire att ta med min vinter jacka eftersom att jag inte hunnit införskaffa någon snygg höst jacka så de få bli min gulliga burton jacket som är fagert skön!





Natali - planet


Smackis, elo motos_119.blogg.se
Nu sitter jag här i soffan och min hals steker typ margarin varje gång jag sväljer
och det är inte sweet ! Men ändå bättre än svininfluensan så det är nog lugnt :)
Hade sovmorogn idag till klockan 09.00 och ska vara nere på stan klockan 10.00 för då ska vi göra ett grupparbete om skyltfönster och det kommer nog bli skööj ! :)
Sen nästa vecka så ska vi arbeta i samma grupper och göra eget skyltfönser aa typ en tema vecka eller vad man nu ska kalla de :)

♥Ja, i allafall saknar jag mina bajsvänner i  malåtown ! 

marie- helg snarttttt :)

äntligen är det snart helg de gillas, idag har jag inte gjort ett SKIT kommit hem gjort dinner åt the family och sen bara chillat och tagit det lungt, har just kollat vad jag ska ha för kläder imorgon (ska på begravning) kommer inte bli trevligt tror jag :(


i helgen kommer jag att dra till talludden, ´hoppas det blir funnybanny vi få ju se, är också peppad för att se när min kamera kommer :) jajaj nu ska jag ta lite fika

hade!!!!!


Natali - offkorv !

elo motos, idag har jag typ drabbats av svininfluensan x 5 och petat ut ögonen.
Ne nu överdriver jag, men de skulle inte förvårna mig :)
Snart ska jag och linnea koka korvtask enligt henne men jag ska då äta vanlig hedelig korv medans hon går över till andra saker ?! :O VA ?
Jag vet att jag har varit kassigast på att uppdatera och det hälsar linnea också så nu ska vi be för www.rentask.blogg.se 
gode gud att taksarna klarar svininfluensan amen . AYYMAIIN
Ne nu ska jag och mina ögon gå till spisen och steka fääskkorvn



NATALI

Linda - Jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Kosmos var inte ens öppet i kväll.. Dom skulle tydligen starta nästa vecka. Simone kom ändå & vi satt & chillade vid Forum istället några goa folk. Jonas, Tina & Simone köpte kladdkaka & sprutgrädde & satt & åt. Den grädden användes inte bara till kladdkakan vill jag lova utan det slutade med att jag hade i fulla ansiktet.. Hm.. mums! :) Vid 21.00 tiden började folket dra sig hemmåt & Simone åkte hem så det fanns inte så mycke mer att göra än att slänga sig på cykeln & cykla hem.

Nu ska jag duscha.
puss



kakaaa.

Linda - As long as I´m alive baby I die for you.

Fikat med Simone på Dungan idag innan hon drog hem till Krilleberg med sina päron. Så tur som jag har så kommer hon tillbaka hit snart, denna gång med moppen så att hon tar sig hur hon vill. Vi ska på Kosmos & sen hade jag lovat att köra en bit med henne tillbaka hem igen, brukar ju vara ganska mörkt nu på kvällarna så lite sällskap skadar aldrig. Frågan är bara när vi sedan skiljs åt efter halva vägen hur rädd jag egentligen kommer att vara? Jag får fråga någon som kan tänka sig att joina mig & slåss mot alla djur som korsar vägen & inte är samarbetsvilliga. Det ordnar sig nog hur som helst. :)

Väntar på att Jonas ska äta & bli klar. Han skulle gå med mig på Korre.

ha en trevlig kvällll alla!
pusss



oldie

Linda - helt OFFF, liksom.

Såg att ingen skrivit här på ett tag så jag tänkte att medan jag liks kikar in så kan jag ju skriva några rader. :)

Igår efter skolan följde jag, Jonas & Simone hem till Tina & var där & snackade på tills 16.30 då jag & Jonas begav oss hemmåt igen. Efter maten så ringde jag Marie eftersom att jag hade lovat att vara med henne på kvällen. Sagt & gjort, hon kom till mig & vi satte oss genast med SO:n som är ganska intressant faktiskt, handlar om Hitler & allt sånt. Vi gjorde alla frågor iprincip klara vilket känns jävligt skönt. Kommer ju såklart något mer men nu när man fått det överstökat så är man garanterat inte efter. Började se Män som hatar kvinnor vid 20.00 så eftersom att filmen är 2,5 timmar lång & Marie skulle vara hemma 21.30 så såg jag slutet av filmen i min ensamhet. Klockan var nog vid 22.30 när den var klar så jag gick in för att borsta gaddarna & göra mig klar för sängen men då fastnade jag vid Tvn & Spårlöst.. INTE bra! Somnade vid 00.00 eller något i närheten. Kunde knappt vakna imorse, tror klockan hann bli närmare 8.00 innan jag steg upp. Kom då dock inte försent.

Nu har vi Elevens val/Målpass & jag sitter med No:n & ska skriva en uppsats om telefonens utveckling. Hittills har det gått ganska bra men jag vet inte hur själva resultatet kommer att se ut. Det lär vi väl märka.
Aja, nu är det dags för rast. Efter en timmas lektion är jag sugen på det.

puss


marie- happyface vs not så mke happyface

Såg idag på lunchrasten att det inte är så mke uppdateringar just nu on the bloggen men men what tha f#*k nån skriver ju :)

sitter just nu nere i mormor och morfars lägenhet och se lite tv, (annars få man inte se vad man vill). skolan har ju börjat och det känns väl ja nog kan jag hällre vara med kompisar hel dagarna men men det är sista året nu och de viktigaste så det är bara att digga the läget. Just nu är jag i stooooor väntan av ett paket som ska komma på posten om några dar och det är en SYSTEMKAMERA yeahhh äntligen har jag sparat ihopoch nu köpt en NIKON D60, men det dåliga med allt är att nu är pengarna slut men vad gör de hahahahahaha nu ska jag fika nå och gå och lägga mig så jag få mej upp imorgon
GodNatt görannnn :-)


Natali - ett under..

Ja nu är man tillbaks i bloggen, men det verkar dock som att mina kära vänner har varit inaaktiva ?
det har typ inte hänt nå, tänkte bara blogga för skojsskull.. :S

se yah !

Linda - rajtantajtan

Dusch sen Lycksele på inflyttningsfest med Tina! Blir säkert super :)

puss


Kolla in min → Bror ←

Linda - ohhh I like!

Nu är det såhär att vi kom hem från Lycksele & BB igår kväll vid 20.00. Har varit där sen måndag vid 09.00 tiden då mamma hade haft värkar i någon timme redan. 14.34 föds världens finaste lillebror. :)



I en hylla på BB hittade jag några gamla pärmar med bilder från 93- på barn som fötts där.
Det var faktiskt några som jag kände igen från Malå & var tvungen att fota.

   
 

Nu hade jag inte så mycket mer att skriva. Ska snusa lite på brorsan & sedan dra mig ner mot Kosmos.
Ha en trevlig kväll. puss!

Natali - Packat och klart !

ohh yeh big maamas house !
nu har jag bytt gymnasium till HP + häst i vännes, de hoppas jag känns okej.
idag har vi kastat ägg från 4 våningen lekt cool och tagit massor av bideer och Vi VANN laget: Rut M.flr. :)
Men jag hade inte så mycket att säga faktiskt :D / Se yah [L]

Marie-Ekooo

hej och hå, kan ju inte säga att jag har varit duktig att uppdatera den sista tiden, ahh fell ett träd, tack vare mina taskar har ju bloggen varit i full hugning eller vad man nu säger hahah

Imorgon börjar helvetet om = skolan jippikajej, är inte så peppad men men det är bara att bita ihop. men nog skulle jag kunna ha 10 vecs sommarlov till, det skulle inte skada! haha. undra hur alla andra taskar i umeåt har det, tur att det fixade sig för NATTALLII :) jaja nu ska jag inte torka sönder er ska fan lägga mig nu och läsa en tidning sen piss och gå i säng ( bättre inlägg tomorgon :) godnatt göran


Kristinia DeBarge - Goodbye

Natali - men räserbil

Hello, har jsut varit på en tripp på mitt moppe ellerrättare sagt på en tripp på min moppe för en timma sen då typ 94% av umeås befolkning befann sig på vägen med deras surkorvbilar.
Ja, det var inte lätt och jag va seriöst nästan lite rädd, men jag hade ju mitt stöd Wickitå.
Min moppe fick däremot typ cancerx200. Men annars (Y)

Nu har jag kungen av babianruman söökt om,, jag vet att ni tycker att jag är tufff...... Men iallafall blire HAndels administration typ coolguy egenföretagare blir rik
jippikayaü + i kanten för att jag går även en hästutbildning 3 ggr i  veckan.
ne nu ska jag kissa sovgott.


Linnea - That´s life

TJO!

Här sitter jag på Haga i Natalis räser lägenhet. Brevid mig sitter Natali och nöter Super Mario, haha as usual. Svordommarna  & skälsorden strömmar bara ut. Hihi, hon är söt =] Men hon är fan inte å leka med när hon är parlyserad i sitt tv spel, höhö..Jag ska väl snart ta över antar jag, men först lite dagsnyheter.


Skoldagarna har varit nervösa men väldigt chill. Det är väl tänkt att man ska komma in i klassen under den här perioden, men jag är ju störd så det lär väl ta ett tag antar jag.
 Min klass är väl helt ok. Den består av  15 killar och 3 tjejer, men det är inte så lätt att bara komma in ba, Yo Tjaa Broshaan.
I morse fick vi schema & papper till vår dator som planerats komma typ nästnästa vecka. Schemat såg väl hyfsat ut, men jag tror det kommer bli lite tufft med 2 lektioner per dag. Tänk dig att jobba med Matte på morgonen ända fram till lunch.. Min hjärnhårdisk kommer att krajja rejält. Särskilt när vi börjar med Matte B, Burn me to hell Göran Persson.. Menmen,

""det är bara att bit ihop och håll igen" som Elin säger. 


Senare hade vi klasskamp mot IT : arna och Media klassen. Jadu, det var skoj men jag vet inte riktigt om jag kom någon närmare? Hm,  Tina och Malå Rut kanske.

 Det blir säkert bättre, snart, nångång,nåndag,något år, något decenium kanske. Vi märk ju^^
 Men det enda jag har planerat är jag ska sköta mig så jag får massor med julklappar av tomten.TYP.

OJ,, det känns lite tufft men samtidigt spännande med det här med storstan, ny lägenehet, skola och vänner osv.
Undra vars det här kommer bära av egentligen?


***


Ett stort Grattis till Familjen Höglund föresten! En liten bäbis tomte gosse blev det, å ooooo vilken go bit asså.


Förmodligen blir det Malå till helgen, så jag hoppas på att få se den lilla pojken och även träffa Malåfolket.

Godnatt alla tomtar som söker fruar och kossor som spelar WOW.

Puusss.


Natali & jag är sjukt romatiska.

Och våra smoothisar är bäst.
 Ozzy
 Amadeus



Natali - FET MISSS !

Ja nu har jag och linnea just kommit från skolan.
Mitt nya liv ser dock inte direkt happyface ut.. Ne nu blire nog att söka om, less efter första dagen inte kul.
Ne, usch.. jag blir seriöst trött. hejdå

Natali - slicka min tå !

Farmorbulle.com nu har vi precis kommit hem från björkarnas stad eller ja vi är still där men ja ni fatta (inte. )
Ikväll blire att mäta i Linneas lägenhet, hälsa på steffutt, köra lite moppe, sova och inte tagga skolstart i morgon.
Ne, nu ska vi baka kötttbullar och lite maaakkkkiiisar + some tomatsås hahha.
LINDA HAR BLIVIT STORASYSTER !
aja, hhade verkligen inte mkt att säga men i allafall, nu ska vi äta och sen bär de av på hellsmoppers !

godnattsnö.

Marie - Linda har fått en LILLEBROR!!!!!!!! :D

jag ursäktar för en dålig updatering men just nu tänker jag på en helt annan sak och det är att våran TASK kompis LINDA HAR FÅTT EN LILLEBROR!!!!!!!!!  :D ringde deräkt jag fick höra nyheten och hon låte superduper glad och stolt!!!!
asså jag är sååå glad just nu hahaha. längtar till man få se den lilla bebisen :D grattis familjen Höglund/Åström :D



Linnea & Natali - snabelbananaboi.

Jaha, då sitter vi här i umeå och hänger task.
Det är så underhållande så att man kissa typ på sig. Idag blire att dra walkthelineonthestad
och shoppa lös !
Ja taggning inför skolan i morgon, John Bauer jippikayayyy ! (NOT!)
Linnea är nervös som en ko på systembolaget och Natali chillar som en bonde söker man i en hästhage.
Ja, våra bästa år happylifetimemormor !

Igår efter the movie sommaren med göran så checkade vi out Linneas lägenhet i fönstrena drogrunt lite osv osv.
Sen for vi på JB och mötte Jessika och Ruttan.
Blev hemfärd till haga och vi spelade tvspel snackade osv till klockan 1 halv 2 kanske :]

FUUUUUUUUUUUN SAME !

saknakorvn

Hjälp oss med våran header nååågon skillad !


Natali - Sveriges snyggaste !

hej hopp alla hingstar i stallet alhoha !
Nu sitter vi här och leker tuff, jag linnea, ruttan och Jessika. Ja det är trevliigt när vi sitter här 
och spelar Nintendo wii duude!
Vi är ganska cooooollllgiiirl !
Men iallafalll, nu ska vi fälla en tår för att vi kommer ju sakna våra vänner i malå !
älska dooom ! <´3
Sweetdreammormor!

Linda - I love you like crazy!

Ser ut som att det är min tur att dra ett "farväl" inlägg. Hm..
Jag kan börja med att säga att jag spenderat en stor del av mitt liv med dessa räserflickor Linnéa, Natali & Stephanie. Nu kommer alltså dagen (Stephanie imorgon) där de tar sitt pick & pack & dragit iväg mot början av deras new lifes in Umeå där jag inte kommer att vara inräknad i vardagen på samma sätt längre. Jag vet att om nästan prick ett år står jag här & bara väntar på att få göra precis samma sak som dom nu gjort, lämna GäspMalå mot något större, kanske bättre? Det är ändå bara en sak man måste göra. 

Mitt i all denna ledsamhet & kommande saknad så önskar jag dem lycka till där borta & så får vi försöka ses så ofta vi kan. Det är bara en tidsfråga innan jag kommer att stå där bakom knackningarna i dörren med min väska & inkräkta på era liv igen, i alla fall för en helg. Ni vet att jag älskar er! pusspusspusspuss.


Jag ska ju faktiskt inte glömma bort de andra fina jag har att tacka för att jag inte blir helt ensam i denna grymma värld.
puss på er också & en massa kärlek.


Michelle - Push it

Hallå där, hoppas att de är bra med er ?! Bloggandet har jag legat lågt med dom 7 senaste veckorna för mitt sommarlov har jag tillbringat i ödemarken utan dator och hela kittet.. Aja fäll en tår för de, nej men lyckligare blir jag inte av att klaga ;]
Iallfall så flyttar min kära syster imorgon samt mina två energiflickor Natali och Linnea. kommer kännas trist utan hela de gänget. Men som Stephanie sa .. Man måste kunna leva vidare. Men som tur är har jag ju kvar mina andra 2 energiflickor ") Marie, Simone och Linda. Tack för ni finns (L) nu behöver jag inte gråta niagrafall för att jag är ensam.
Men men så kan livet vara. Nu måste jag gå och städa klart rummet och fixa mig . Ska dra iväg och träffa min Malin som just anlände till Imala.se :)  

                                                                                                                                                                                                                   Puss på mina bästa flickor ! (L) :*


    
 

NI är helt klart BÄST ! (L)
                                                                                                                                                             

Linnéa - I'll be back before you know it.

Jahapp, då var jag här igen ! Nästan utvilad & nästan helt redo för att dra till Umeå. Om ca 1.5 timma så sticker Jag, pappa och Natali med två moppar på släpen till storstan. När vi kommit fram blir det mat på nån restaurang och därefter blir det bio time. Jippikajeyo =)
Planerna framöver blir att bo hos Natali i 2 veckor (vilket jag  verkligen ser fram emot) tills min lägenhet är tom och till helgen kanske det blir att gå en runda på IKEA i Sundsvall.
 Nä, nu hinner jag inte skriva nånting mer, eftersom att jag inte har packat. Höhö, typiskt mig.

ByeMalå..
Puss på er alla! I will miss you bitches.
Mvh Linnéa.









Kvällens biofilm antar jag. =)
***

Bjuder på lite sköna bildz som kan roa er under tiden som jag är borta.



























 


                                                            


































Stephanie - Shit is the Malå

Hej hopp!!
Idag har jag inte gort mycket, målat min nya cykel plus att jag har döpt om den till den svarta faran! :P så passa er för här kommer jag!
I morgen flyttar jag till Umeå! Mamma komer att följa med förstås, man klarar sig ju inte untan en mamma i alla lägen ;P Så resten av denna dag blir bara att städa och packa dem sista sakerna som jag ska ha med mig i mitt nya sesxy room! Jag kommer att sakna alla, men man måste gå vidare i livet nån gång också :P
Jag har inte mycket mer att säga, skriver mer efter att jag har flyttat in och så:) ha det så bra nu allihopa så ses vi säkert någon helg :)
 
Hejsan svejsan!


Kommer att sakna alla oavsett hur ni ser ut!! :P <3

Natali - www.blockmongo.com

Hejhopp i dag drar flytten mot umeå och på tisdag börjar
skolan Media programet på JB. Usch. :(
Nilaskolan 4-life not, nej men jag vill ha sommarlov
med en stor sol varmt vatten och liten bitttt av brunish.
Ne, istället blire en sug sommar utan sol som har gått i räser farT !
Btw så är jag nu mera tydligen alergisk mot mjölk, jag gillar inte detta p.g.a att
Emma Natali Lindholm är beroende av mjölkprodukter.
Natali hatar laktosfri mjölk och hon vill äta en stor mjukglass!!!
Nu visste ni de också!

älskarmalåintemyckeigårvajagpå50årskalasdevatrevligt
mycketrevligtochnuharjagenflätaimminluggsomjagintevilltabortfördåblimitthårlockigt!

vackert......

Linnéa - Fyra bugg och en coca Cola zero

Hade ingen fantasi för kvällen, så jag bjuder endast på en liten sexy bitch låt för Gud.


Sheijka Ääs lagomt ikväll - Mormor.





+




Lite sådär halv ny men sjukt skön, så gunga med gott folk.



+




 MaxA basen fÖfan.
  <--snee som vanligt (A)

..God natt, nu ska jag och Michelle skeeda i min varma vattensäng. :] Messa mig sexy bitches..

Natali - mintappraspringare<´3

Igår stekte jag med mina 53 små vänner som va ute och gick.. Ne men vi åt Pizza det uppskattades att få i sig lite FETT jag de va gott :)
Sen skulle vi hyra film och då va dom ju tvungen att gå lös och bestämma att vi skulle se fredag den 13.... Jaa, i blörjan såg jag inte nå många sekunder. Men ja det slutade med att jag såg typ nästan allt och jag va rädd.
Sen just när man chillade lite i slutet av filmen så kom hockeypojken upp ur vattnet..  Ja tror att vi skrek så att typ halva malå vakna.
Sen satt jag där och käkade på mina torra minimorötter och såg gla ut.
Här få ni en film på min hingst när han bli löshoppad, minns inte om de är 85 eller 90 men shit the  same !



Stephanie - Mat

Hejsan
Klockan är 11.11 och jag sitter här och och lyssnar på musik och har ingen aning vad jag ska göra?  Det är fortfarande halv bra väder ute, inte bra..
Mitt försök med att ställa om dygnet innan skolan startar, börjar gå dåligt.  Det känns inte så bra, känns som att jag kanske kommer att försova mig eller något sådant. Det skulle ju inte vara så bra :/
Jag börjar bli väldigt nervös nu, tänk om skolan inte är som jag har tänkt mig? Tänk om jag får en lärare som kristine! Jag kommer att gå i väggen! Jag ber till gud (fast jag inte är kristen) att jag inte får en sån lärare.. Men det är väll bara att hoppas på det bästa.

Igår var jag med Linnéa, Natali, Marie, Linda och Simone det var hur bra som helst. Det var roligt att träffa simone igen<3
Vi bestämde att vi skulle äta middag tillsammans så vi for till pizzerian. Mat är ju det godaste som finns! Jag fick iallafalll mat koma efter en stor saftig sylvia! Efter alla hade ätit klart så for vi och hyrde film som vi såg hos Linnéa :)
Vi började med skräckfilmen: Friday 13! Den var ganska läskig! Alla skrek, men jag tror att Natali var mest rädd, hon satt och gömde sig bakom en kudde!!! Stackars liten xD
Efter den filmen så for jag ch träffade lilla Tina, som jag inte har träffat på hela sommaren! Vi pratade lite sen fikade vi negerbollar med vitt mjäll på :P Hann inte träffa henne nå länge för hon skule bort idag, men det kommer ju fler dagar spm tur är! :) kvart i tolv ungefär begav jag mig hemmåt :)




Tina, Dennis och Rut <3

Natali - ingen vet de jag vet en hemlighet.

ehhyoo brosh, idag är det dåligt väder 12 + ute och målnigt.
Det är inte något som jag är nööjd över kan man lugnt säga det sükker.
Sitter för stunden och lyssnar på musik, kollar på hästar och önskar att ja va rik.
Vad mer kan man göra åt den saken ankkorv ?!
Nu äre helg fredag jippikayay = skola på tisdag sppyyy ! 
NATALI VILL ÄTA GODIS :,(



Stephanie - snart börjara skolan :/

Hej alla glada. Idag är det halvbra väder ute, wow! Jag fick årder av chefen att klippa gräsmatttan så det var inget snack om saken. Så det vara bara att ta på sig stövlarna och starta maskinen och hoppas på att han blir nöjd med mitt stora arbete! xDJag har däremot ingenting att göra nu så jag sitter inne och ruttnar bort XD
Det är mycket som ska göras innan man ska flytta. Jag håller på att packa saker för fullt , tvätta alla kläder och städa så klart. Kan det bli roligare? jag kommer att sakna alla underbara kompisar, men som tur är så ska jag ju inte så långt bort så det är ju bar att ta bussen!
På måndag flyttar jag till Umeå, skolan börjar på Tisdag, det känns lite konstigt men ändå roligt :) jag hoppas att allt kommer att gå bra och att jag inte får nån invalid till klasskompis!!

Hej svejs så länge! :P



Snyggaste snyggingar! <3

Natali - Tiden rinner iväg.

Hello hey, idag äre fredag väldigt trevligt va ?
Ikväll blire att vara med Linnéa, Linda, Simone, Marie och Stephanie gulligt mormor.
Jag har en snabb fråga som någon kanske har lust att svara på: VARFÖR FUNKAR INTE VÅRAN NYA HEADER ?

Iallafall, nu ska jag äta Lunch det blir nuddles och morötter lite vatten och en maacka, NATALI VILL ÄTA FLOTTTT !!
sen blir det ytterberg med Majsan och Löshoppa våra stora hingstar på 190cm.
 <--- Bamse & Birk---->  

Linda - A DECLARATION OF LOVE!!!!!!!!

Jag ska bara svänga förbi här en snabbis & säga att jag nyss efter att ha sett 17 again har inlett ett livslångt äktenskap med Zac Efron. Finns det över huvud taget någon sexigare människa i hela universum? Jag är, tokkär! Hm.. hur töntigt låter inte detta? Aja, nu ska jag i alla fall drömma om min man.

puss & allt sånt.



komsi

Stephanie - bÄr paJ

Hej alla glada bärplockare!!!!
Nu har mini hitler kommit hem! Eller rättare sagt igår:)
Jag hemsökte Linnéa och Linda, dem hoppade i taket av sorg. Senare kom begravningsbyråns ordförande Natali Lindholm men en spade och hopade på mig! :)
Senare drog vi en race ner på byn och träffade några mer bärplockare. Vi gick till fotbollsplanen och plockade bär :P
Jag och Marie cyklade ner till statiol så jag fick träffa Häffaklumpen! <3 Han blev glad och kramade ihjäl mig, så Natali  var tvungen att komma en gång till xD
Kvällen slutede med att alla var hemma hos Linnéa och såg TV och drack mormorsaft! :P

Tack alla bär ni är goda!


Natali - happytime!

Igår kväll drog jag till linnea och skulle vara med henne och linda.
När jag sätter mig i Linneas säng så står den en liten flicka framför mina blå ögon
som jag typ inte har träffat på ja i stortsätt hela sommaren. 2 Månader utan flickan helt sjukt.
Iallafall blev det kramkalas och flickan är  ju såklart Stephanie :)

Vi drog ner på byn jag hämtade min favvo tröja hos marie märeeng och allt slutade med att
vi satte oss framför tvn hos linnea och såg. " How to Lose a Guy in 10 Days" det är faktiskt en riktigt bra film !
Men jag har ju sett den typ 100 gånger så man börjar snart typ kunna alla repliker och det är bara
roligt att kunna repliker i barnfilmer typ Tarzan, Lejonkungen och Herkules :)

Iallafall ikväll kommer denna kvinna hem som jag inte har träffat på typ 10000 år, de bli gullit !
 

Natali - men galet ..

hellåå, det regnar och det ser ut som om att någon lixom fäller en fet tår..
vädret vandrar påsin egna lilla stig, ena sekunden gåre lös med
SPÖREGN + ÅSKA andra sekunden äre  typ happytime
och solen skiner och fåglarna kvittrar.
Just nu sitter jag och är mätt i magen och lite hungrig har just tryckt i mig köttsoppa 
muuumsfliiiliooosoppa!

Tonight ska jag väl på stockis och träffa vänner som man typ knappt
seeat på hele sommaren, det bli hingstpojken112.



Grillad rentask.

Eyyy yo brothers!


Oj vad jag skäms... Jag har ju sämst på att uppdatera. As usual. Men jag ska bli bättre...Under tiden som jag varit offline x 100 så har  Natali återupplivat bloggen mest, typ 39625 gånger.? Tack iaf, TaskFlickan från de rosa. (L)


Jaha, Som ni förstår så har jag cyklat från Thailand hem till lilla Malå. Här öser regnet ner som jesus och hans bröder & musiken bränner sönder mina trumhinnor samtidigt som jag inte gör det minsta lilla..Äh, helt lugnt och okej för mig - livet leker iaf.

Mycket har hänt sen sist jag skrev, men det ids jag inte berätta. Maja har bott hos mig och vi har träffat alla möjliga braiga folks och bara njutit av sommar värmen. Jag har också börjat sommarjobba på fritids sedan en vecka tillbaka. Hihii, ungarna tar verkligen energin från mig, men jobbet rockar fett kan jag lova. ;)

Men snart gäller de...John Bauer Skolan i Umeå.  Jag är den nervösigaste flickan du kan hitta i Malå,  men jag är super glad att Rut ska gå i min klass. Höhö - We will, we will rock you! fuck you.
Nää, men nu ska jag inte börja spåra -As usual. Men för er som inte visste så har jag valt den linjen för att jag är ett musik freak och piano nötarn i ur & skur. Men tänk om dom andra i min klass är värsta Robert Wells barnen eller kanske till och med Jimi Hendrix Junior?! Jaba, men duuh ja ska no gå nu...För jag är ju inte heller ett undermusik barn som Rutis, så jag kommer ju känna mig som en vilsen fjällräv i öknen.

Men till min glädje så kan jag ju berättat att jag har fixat en lägenhet föfan! Det blir en 38 kvadratmeters på Teg med stora fönster och högt i tak. =) Men det enda problemet är att jag får lägenheten 2 veckor efter att jag har börjat.. Så vette fan hur jag ska göra?!

BLABLAAABLA TjatFarmor, nu jag ska hålla käften så ni får fortsätta leva erat liv.
Här kommer i alla fall de efterlängtade bilderna!
 
    



































  



































 Mina super grabbar.  schteeeeeek.  
kanske världens härligaste människor.



SURregne i Malå..


Det kommer förmodligen med lite mer bilder från kameran sen..
 
Pussssssssssssssssssssssssss !




http://www.youtube.com/watch?v=enjjasrTDGU  Gud kunde väl åtminstonde ha gett mig lite av hennes sångröst..



















Natali - men hitta inte nemo

hej bloggrenen1119, nu ska jag se film och ta de lugnt.
Är trött och har typ inte orkat röra en fena på hela långa dagen.
Har suttit här i en timma och bara varit nyfiken på vad folk gör O__o
Ingen som är intressant iallaafall..
Amen ska ta orken aatt lägga upp lite fina bilder från middagen med

Linnea, Linda och Maja.
nej nu ska jag trycka i mig lite räsermat och sova en stund -v- 

mormorsaft
 

Natali - men vadå inte vid datorn.

Hallåå, har inte haft tid att skriva sen jag drog homeedition :)
Det se dock inte lovande ut för mina vänner heller ?
aja, hade inte nå mkt att säaga till mina bäbisar
aja nu ska jag eata ! Gonatt.

Natali - Svenne

Yoo coolboois today dissar natali nolia.
Idag blire hemresa to dah town. Längtar hem till kompisarna
som man typ inte har träffat på 2000 år. Det kommer blii skööjj ^^
Igår somnade jag till supermario  och i morse vaknade jag av supermario..
Undra om någon  är beroende ? :O
Ne, nu ska jag steka och städa lite i mitt rum innan  jag åker till busstationen.
Det känns inte direkt lockande att åka fuffing 22 mil utan musik, det är INTE k u l !





Natali - pååkerface !

älska min väska :]


i morgon blir det hemresa till storstan malå, jippikayay big town dude !
Har just tryckt i mig Kina mat och bananstubbe det va götta ! :)
Jag är nu mer hjärntvättad av mariospel åhhshit btw så har vi fått igång vårat älskade wii
Tro mig jag och sara har nött sönder supermarioworld ! ♥
Men nu har vi tagit en fikarast och ser tv istället.
Ne nu sk jag leva livet och vi ses i morgon, godnattgöran !
pussss


Natali - amen dra en svennis !

= ♥ = tjorvar 
HElo, nu ska jag dra en dusch, fika och sen drar jag på nolia i solen.. Men inget att fälla någon liten krokodiltååå.
Men jag har bara ett litet stort problem, jag har typ 2009-08-05s tjorv. Eller rättare sagt så är typ 90%
av mitt hår i en fet tjorv. det är inte skönt kan jag påstå.
Jag kommer snart typ börja odla maskar där bak, jag behöver inte dra till någon som fixar dredds. Amen
jag drar ju lixom en svenne you see !

puussss


Natali - tasken i brevlådan.


Ellåw, nu har jag visst följt grupptrycket och skapat en Facebook. Jag måste gråta en skvätt för det, hihi. men upptäckte visst att typ 99,9% av jordens befolkning har en användare :] Pinsamt doris!
Idag har jag fuffing stekt på Nolia, några munkar och en liter loka citron håller humöret uppe och nå plättar såklart då snacka vi pusspålivet !
Jag tror att jag ska skriva en bantningbok jippikayay den ska heta "ät en bulle och bli lite gla ! "
Min lilla diet är att man ska käka tills det känns som man ska sprängas !
Ååå nu blev jag seriöst sugen på
+ = Natali bli glad :)

Nej nu ska nalle bajs sova, ses hos renarna..


Linda - take me home

Nu är det så att jag till 100% måste ta mig hem ikväll för att vara med sweeties. Mamma är påväg hit med hämtpizza & sen ska jag snacka med henne om hemgång snarast. Förhoppningsvis går hon med på att åka nu, annars vet jag fan inte vad jag ska göra. Kollade buss men den gick för 25 minuer sedan.. Jag förstår heller inte varför vi inte skulle kunna åka för hon ska ändå hem & till barnmorskan imorgon. Borde ju bara bli enklare om man kör redan ikväll? Aja, håll tummarna!

pusss

Linda - En massa lyckorus!

Efter lite tjat på mamsingen så blev det Beachen ändå, i alla fall Fredag. När jag skulle ringa & förbereda Jonas & Matilda på en sängkompis fick Jonas mig att hålla allt hemligt för alla & så skulle han ordna så att ingen trodde att jag fick. Vi gjorde upp en liten plan & när jag väl gick ut från Frassestoaletten & såg alla mina vänners hakor nere på golvet & ögonen stora som tefat när de såg mig visste vi att vi hade lyckats med det vi skulle. Ingen hade anat något & förvånade vart dom! Jag & Jonas borde nog ändå göra något eget, typ Jönssonligan eller liknande. Vad tycks?
Jag, Jonas, Matilda & Niklas gick ut senare på kvällen & träffade massa folk, hade roligt & gjorde tokiga saker. Natten/morgonen slutade med att fyra stycken slitna, halvdimmiga trängdes i en dubbelsäng. Det var så himla varmt att jag somnade inte förän vid 07.00 någon gång & alla vaknade nästan samtidigt kring 12.00. Jag hade hur som helst en toppen dag/natt/morgon. :) Taaack!

Nu sitter jag i Överbo utanför Lycksele & här har jag varit sedan i Lördags. Kommer nog hem imorgon eller på Onsdag då mamma ska till barnmorskan för sista gången (om inte bebisen föds innan vill säga). Tiden går för övrigt ut nu på Lördag den 8 så det är bara att vänta & se. Folket i Malå får gärna höra av sig då, jag kommer nog förmodligen inte banga för att för en gångs skull inte tillbringa dagen med morsan..

Nu klockan 21.00 börjar Coyote Ugly på Kanal 9. Får inte missas.
pusss.

Natali - tatatada

hej, ett tag sedan jag användedatorn till bloggenn.hatar bara att blogga från pappas mini Eee dator den är inte fager...
ja vad har hänt i mitt liv.. I helgen har jag varit på 4 årsteest, riktigt kul !
Och nu snart skajag gitta på Nolia, kissemiss manchillar intepå  det stället och jag känner att jag kommer stekas.. inte gulligt för 1 spänn.
men man är inte dirr levande när man kommer hem igen .. O___________o aja, gonatt mormor, lägger upp bilder senare idag / öhot

linnéa - rengisfgkero

OH MILDA MATILDA! Hellwhittarns vad det regnar :O
Jag och maja ska ut och löpa i regnet nu, vi hörs.

RSS 2.0