Marie- Scooby, Scooby-Doo where are you

se just nu en film man inte ha sett på super duper länge, Scooby-Doo The Movie. Sist jag såg den satt jag och min lilla rentask Linda i hennes pärons säng och var som förtrållade, vi satt och var inne i filmen som nå små zombier med blå ögon. haha. Vi såg den inte bara en gång, vi såg den MÅNGA gånger sen lekte vi de dagar in och dagar ut. haha men den är än bra haha. Åt en mycke god middag idag Surströming MUMs, det var mke länge sedan man åt de och jag njöt varje sekund haha.

Peaceii pössss♥ 

   



Marie- the big city ShellHell, peppa Rentaskar för helgen. bluff eller ej?? hmm

Ja ni, jag är såå peppad för stadsfesten i helgen in the shellhell. alla taskar ska dit utom Stephanie som är i OSLO in Norway. Undra vad hon gör just nu i dom norska landskapet, kanske fjällvandra hmm eller så inte. Längtrar  tills hon kommer hem! Men alla andra Rentaskar ska dit, så nu är biljetterna bestälda och hotell fixat, vad kan gå fel? jo ekonomiska problem = jag behöver money. om ni är godhjärtade människor med hjärta av guld då kan ni gärna skänka lite pengar mig. har redan försökt med en, om han skulle bli hockeyproffs skulle han skänka lite pengar åt mej och det tyckte jag var mycket bra!!!! haha

Läste just i Aftonbladet att The King of Pop, Michael Jackssons tragiska död kan vara bluff, det har kommit fram en video som nån har filmat "http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5447370.ab" där det se ut som som liket som ligger på sjukbåren i helikoptern reser sig, jag vet inte vad jag ska tror om detta, jag tror att Michael Jacksson (the king of pop) har dött, har somnat in. En sak man kan säga om Michael Jacksson är att han är nog en av dom störstaste artisten i hela Musikvärlden, det var han som ändrade hela hela musikhitorien! Han var verkligen KUNG och kommer alltid att vara The King Of Pop.  Rest In Peace


29/8-1958 - 25/6-2009 (50 år gammal) R.I.P







Kolla videon och komentera vad ni tror, är det en bluff eller ej! lever han eller är han död? (det är först reklam i några sek innan videon börja)

Adios alla världens rentaskar och vi höres. 

PEACEiiii pösssssss♥









Linda - Vi var singular


Sitter nu här med Marie & vi väntar på mat - Sallad. Det blir inte dåligt alls. Vi skulle ha varit med Linnéa fast hon skulle duscha, gå ut med Nasti osv & alla som vet hur snabb hon är förstår oss. En riktig sekig task. Får väl lov att vara med henne efter maten men då ska Marie & träna det hon ska sjunga MVM så hon får komma tillbaka senare. Undra vad vi ska hitta på för roligt, det blir nog som vanligt något tokigt. Hör gärna av er.

puss.

Natali - Pusspålivetlixomjagärmed !

r.i.p min lilla mobil. Nu måste den in på lagning. Undra vad som har hänt ? för knapparna freakar ut och funkar inte ens.. Jag få psykbryt, men det är lugnt det fixar sig ! För den ska på sjukan (elgiganten) och bli behandlad !
hahha, ni skulle ha varit med i går. Ja vi kunde då inte heller ha lyckats, jag linnea & linda.. Hmm kan det bli mer galet ? :O oj justja Nasti följde också, men hon var inte posetiv till hennes liv kan jag säga !
Iallafall så skulle vi ut med båten, det började med att super flickorna linnea och Linda skulle knuffa ut båten. Snygg som dom är så fastnade åran i botten av bajsån och dom föll.. ja eller rättare sagt dom höll på att välta hela båten !

Sen skulle superflickan Linda köra såklart. Men lyckat mormor när hon körde igenom fontänen som sprutar som aldrig förr ! så jag tog skydd under linneas tröja medans. :)
Men när vi äntligen tagit  oss ur den lilla saken så satt nasti blöt och såg ut som att hon ville dö.. Stackarn. hahah 
Sjuk humor med dom svar: JA

Btw, idag blire wickewill äta lite mjulleglass och chilla tjejänn i solen. Ikväll åker jag med min mullvad till henens stuga det bllir tummen upp ! (Y)
Men en sak jag ska fälla ett träd för är att jag inte kommer att blogga. Men jag tar igen det när jag kommer hem, och då kommer det bli räser bilder också ! (_,_)

intedentoonenh

Linda - jag älskar allt du gör

Jag, Linnéa & Natali var ute med båten på Malån igårkväll & ramlade runt, skrattade, körde under fontänen, rodde satan osv. Svar ja, vi blev blöta & goa men så roligt har jag nog inte haft på länge. De brudarna vet hur man får en på humör. puss på er. ♥

Vid 23.00 fick dessa räserflickor för sig att fara ut & springa. Sagt & gjort, Lindenäs.

 
När vi passerade Solviken tvekade vi inte för ett dopp & när jag kom hem igen vid 24.00, trött & hungrig så funkade inte internet när jag skulle blogga. Jag blev inte nöjdare.

Idag blir det nog att vara med Marie & Linnéa. Vi måste beställa biljetterna till stadsfesten som är om two days. Vore ju förjävligt om dom blir slut & alla planer går mitt i två.

puss

jag älskar killen

Marie- Östersund, kusinträff, och så klart KNORT!

Hej och hå alla kameltoes, i'm so sorry för jag inte ha skrivit något sedan onsdag. Ska inte hända igen men jag har haft pritty mke dom hära sista dagarna.

först bar det av till Östersund för jag skulle vara med på en tävlig.  Var mke roligt och mke varmt. Vann faktiskt så nu bär det iväg till kungsträgården in the huvudstaden i September.

Hann som just  komma mej hem eller till Malå-Vännäs då var det full hugning, Mormor Elisabeth och Anna-Greta fixade för fullt till kusinträffen som var igår. hur roligt som helst, träffade folk som man inte har träffat. Mke trevligt. Under kvällen spelade vi kubb (som jag var bäst på) och lite tennis och mm,  men mest av kvällen hängde jag med 3 nya friends jag fick vid namn Henke, Gustav och Emelie. mke mke snälla ena. haha som sakt kvällen var inte lungt för vissa, vi fick se mke fina danser både klassiska danser och inte så klassiska :P

jaja nu har jag tråkatsönder er så ni har fallit ihop! MEN imorgon drar jag igång ett bättre inläggg men vafan måste ju få rite vad som har Hänt :P

saknar då mina små Rentaskar, hoppas det är bra väder imorgon så man kan steka fläsket och om det händer hoppas jag att jag träffas taskarna med flera. ha det göttttttttt! 

Ciaoooaoaoao prlössss 

Natali- Nalle93 godnatt !

hejsan, denna dag har också varit en stekar dag precis som alla andra under denna fagra vecka.. DEtta har gått så långt att jag har brännt av typ rygg och mage. mycket vackert oja !
Dagen tillbringades med michelle, judith, ellen, eveline & elin  :D Funny. Sjukt härligt att bada osv osv. Sen drog jag på stallet och hälsade på den bästigaste Pucki :D

Ikväll ska jag hänga med mina hemmagjorda renar, linnea & linda ! Önska oss lycka till i nästa liv

godnattochsovgottpådagen
-v-Natali-v-

Linda - Olla min tall?

Nej Michelle, Hola qué tal tror jag ju faktiskt att det heter..

Nu ska jag sluta leva som en fladdermus på nätterna & springa fort som attan i sängen. Ja ni läste rätt, jag ska räserkrocka in i sänger & smälla av. Det är precis vad jag tänker göra! Klockan är halv tre & jag har suttit med sims största delen av kvällen fast en liten film & familjemys har jag kunnat sticka in.

Om det är pissväder imorgon,
då tar jag livet av mig.


Okej, kanske lite overdrive där men alla fattar.
puss


Natali - kom in kom in lilla kaaka. u

Duhh, nu äre en ny dag & nya tag. Igår kväll blev det att chilla ute med Michelle först. Sen träffade vi simone, jonke och Linda. Vi körde mopper runt runt runt runt runt runt. Ja vi var väl ändå coola .

Idag blev det typ regn det var typ ½ % skönt. Är typ ändå lite sönder bränd på min rygg så det uppskattades litet, men bara lite :)
Ikväll blire att chilla med mulle dricka lite loka och bara leva.

Btw ni ska se mina fötter dom är inte gulliga. Fylld med myggbett.. vet inte om det är mest på fötterna eller halsen ;D


Godnatt -v-Natali -v-

Linda - Lite torris kanske?

Blev inte så att jag skrev igår men är helt enkelt inget att göra åt. Kan återberätta lite snabbt vad jag sysslade med.
Vaknade klockan 09.00 & tittade på temp. det var 49,6 utanför vårt fönster. Galet! Simone kom hit, vi var på Solviken, badade & hade det skönt men det blev så jävla mycke knort tillslut så att det gick inte att hantera. Tror jag har mer än 40 stycken bara i nacken. Dock så skonade dom inte resten av kroppen för det, jag ser ut som en flugsvamp. Till råga på allt fick jag ett bett rakt på underläppen vilket resulterade i en fet fläskläpp som jag fick dras med resten av kvällen. Vi drog ner & köpte b&j´s, körde till mormor & morfar & käkade mat & tårta för mormor fyllde år. Tillbaka till Malå & träffa lite folk som parta. Hemma klockan 01.00. Schlutt!

Imorse var vädret på topp & det gick typ inte ens vara ute. Helt plötsligt blev det regn, vad händer?! Jag blir nog lite smyg deprimerad för det enda jag tänker göra nu är att spela the sims 3 i några timmar, pappa har äntligen fixat så att det inte hakar upp sig ständigt. Kommer nog att tillbringa resten av dagen till det & så får jag se vad kvällen har att erbjuda.
Hör gärna av er!

Kort & gott. puss!

Bilder från igår.



stekjävel.


lite lättroad.


jag & min sköna. flärreläppen kändes fet

Natali - min rygg är het. osv osv..

Hejsan alla glada läsare, nu har jag lite att säga faktiskt ! ingen snigelbloggtorkan här inte !

Nu har jag just kommit hem från solisviken, efter en vacker dag med mkt sol ! Men det uppstod ett problem och det var alla jävla  mygg och knort=knott jag blev fuffing galen så vi drog home edition !
Men iallafall har vi stekt hela långa dagen + bad 3 ggr . =)
Men det hände en bajsig sak i dag klockan 12.00, stephanie selegran a.k.a läderflickan åkte även till oslo för att hon ville tydligen dissa alla renar och bli rik. nu ska jag fälla en tå
Men vadå det är ju lugnt bara 3 sjuka veckor kvar tills hon kommer hem igen. Jag blir seriöst ledsen.. 
Lite torra bilder från denna dag

fager rygg

 Solviken 4 evvah

Duuuhhhtalaintsåhtimeej -v- Natali -v-

Linda - Everybodys feeling warm.


min älskling av alla älsklingar


Dagen spenderades på Solviken precis som de dagarna som gått & troligen även de dagarna som komma skall. Det är så skönt att bara ligga där & steka. Bra vädret håller i sig vill säga..
Simone kom hem med bussen från Skellefteå vid 15.00 & jag var inte sen på att giva henne a call & be henne komma upp där jag befann mig. Senare var vi & några andra boys var lite hungriga så vi beställde pizza & satt & åt utanför Malågrillen. Dock så hade dom stängt & det kanske är en anledning till att dom inte bad oss gå därifrån, för jag tror inte man får göra som vi gjorde egentligen? Ganska logiskt faktiskt men trevligt hade vi i alla fall. Kvällen slutade med ett kallt dopp. Härliga sommartider. Jag gillare stort!

Nu tror jag att jag ska provstarta The sims 3 igen. Det kom med posten idag & varje gång vi startat det har hela jävla datorn typ kraschat & vi blivit tvungna att starta om den igen. Inte okej. Kanske är lika bra för om det är lika beroendeframkallande som de tidigare spelen, då lär jag inte komma mig ut imorgon.

puss


Michelle - Heliga makkisar

Hej vi har inget internet hemma just nu så jag kommer ligga lite off i bloggandet. Fäll ett träd.
Men jag kommer snart att vara tillbaks <´3

Natali - Schpanke en raiijin

Ännu en vacker dag i malå. Lite mygg, som är väldigt omtalade i denna blogg !
som även bär smeknamnet Mosquitoes.
Men idag övertog dom lite större sakerna.. brämsen tror att dom kallas för det iallafall, dom i stockholm kallar dom sääkert något annat precis som knort som tydligen heter knott ?!



Btw tillbaks till den soliga dagen. Jag & linda låg till en början på våran grässtrand och åt en liten ben & jerry´s.
Sen kom lillsnoffsen gabban. Vi badade och stekte våra kroppar in the sun !
Speciellt jag som är blekast av alla i hela världen. Men det är lugnt, tror typ att jag är albino..
Sen började det bara rulla in folke michelle , Simone & tony. Sen var denna dag slutt :)

-v-Natali-v-

Linnéa - Tält flickan

    Skepp Å hoj gott folk !
Sovit gott ?

Det har jag i alla fall jag och Ida, ett tag. Det blev försås lite svårt att sova, för att vi gasa lös lite.. det ekade säkert ändå bort till Malå hålan ? ;)

Natten blev 7 timmar lång tills jag vaknade i panik.  Det var typ 548 grader varmt och jag kände mig som en well done stek i mammas mage. Det var vekligen en ång bastu därinne, och det lukta murken renlort.

Oh heliga Birgitta, tänkte jag, och gjorde en snabb utryckning ut i de kalla gröna gräset. MEN, så kom de där fyrkantiga, surrande svarta, fula, irriterande, äckliga, blodiga jävlarna så jag var tvungen att löpa in och äta lite Special K,  'för att få en bra start på dagen' nä, nu ska jag inte ljuga. 

För den som ljuger han suger, på tummen i....munnen.
 
Helt ärligt. Jag åt jag havre fras.
- äh men whatever, same shit different name.


Om ni nu undrar vad jag vill, så kan jag ju berätta att jag har tänkt fel och missat lite grejer från igår.

Jaaaaa, jag vet att jag skiver en hel bibel varje gång, men jag är en bonde som söker fru så, håll klaffen , =)


Jag kan ju börja med att berätta att jag vette fan vad jag höll på med igår. Jag vet inte vilken nöt jag tänkte med, eller vilken planet jag terräng cyklade på.

Här kommer det riktiga resultatet från min och Idas räser tävling igår.



Resultatet :

Från mitt hus till rentjärn - 16.56  km

Linnéa - 7.85 km på 1 timma & 15 min

Ida - 8.71 km på 1 tim och 35 min.

Sen glömde jag säkert att säga att vi gick tillbaka till malå? eller ja. jag kanske sa de.

Nu innan jag går och lägger mig och steker, tänkte jag vara snäll och bjuda på lite bilds från igår.

Tack och Hej, Leverpastej. (L)


     
 
Det passerade säkert 100 st lastbilar under våran roda trip

 
Sen blev jag kompis med Ingvar the snake.. i 2 min =)

MEN! (känsliga tittare varnas.)


 Då kom en till förbannade lastbil, och tog hans liv !! tänk.. jag kunde ha räddat honom..

Låt oss skänka en tyst minut för honom.      ..RIP..


<----
Här har vi kämpar flickan, nr. 1. Grattis .






Påtal om grattis, så glömde jag ju att nämna om Sandra Stenberg igår.

Ett stort grattis, hon leve. Hurra,Hurra,HURRA ! Sweet 16 (L)
















Natali - Give me a call !

                                                                  mihiw
hejsan, idag äre lika soligt som i går.. Thhhank you gad ! hoppas det håller i sig bara.
Tror det är typ 25 + nu i skuggan om jag inte såg fel. det blir varmis idag. Ska väl fara på solis igen
och  chilla med brudarna som vill !
Give me a call om ni vill följa !

Igår kväll blev det tredje doppet för dagen ! Det var inte varmt eller kanske lite, men inget att hurra för..

Ska försöka att inte bränna mig i dag, ni ska få se en bild senare på hur sjukt röd min rygg är. Inte fagert  


farfarbajs,mormorbajs -v-Natali-v-


Linda - Oh, fish!

Kom hem för ett tag sen från en fisketur med Shanti. Till en början var det jävligt dött men även när det började vaka så var det ingen som nappade. Då kan man inte bli annat än less! Föressten kanske har lite med min tur att göra? Det närmaste en fisk jag fick var en jävla träpinne, lång som gammgäddan själv dock. Tillslut styrde jag upp det hela & började paddla som en idiot medans Shanti hade ute spöet så att vi kunde få effekten av att trolla & tre, nästan fyra gäddor infångades. Kan väl erkänna att jag blev lite rädd när jag väl skulle ta in var & en i båten med hjälp av håven, lirka ut den iprincip nedsvalda kroken ur halsen & sedan ta ihjäl de slemmiga liven. Även de som känner mig kan räkna ut att något väldigt högt skärande ljud kom ut ur käften när äcklen sedan började dödsrycka när jag var som mest avslappnad & oförberedd. Men kirrare gjorde jag fan med bravur! Fiskarlinda.

min fina pinne, wannabe firre


ett ekl

Nu skulle jag helst av allt vilja att den obäddade sängen blev renbäddad utan att jag behöver lyfta ett finger så att jag bara kan slänga mig ner & sova. Jag beställer samma väder imorgon så att jag kan steka jävel med mina rentaskisar, TAAAAAAAAACK!

puss.

Linnéa - Inga problem

    Ollllllah Cuitaalll !
 
Sitter för tillfället och käkar en Chiquita Bana, o happy hour.

Sammanfattning av dagen :

Natten blev kort som jesus och hans bröder. Endast 6 timmar sömn innan den där förbannade mobilen rinde. 
Så jag slängde den i väggen, och sen bad jag mamma hjälpa mig upp ur sängen..

Jag gjorde mig snabbt i ordning och sen matade jag i mig : En Gröt tallrik, banan, 2 mackor och ett glas Proviva.
Då kände jag mig Fit for fight. Även fast jag rullade fram.

Ready for take off exakt kvart över 10, hade vi bestämt. MEN.

 Ida hade tydligen redan TJUV STARTAT . Hon hade börjat gå kl 9.55 den jäveln.
Då kände jag hur tävlings instinkt växte fram, så jag i stort sett dök ut genom dörren och började att räser gå.

Resultatet :

Från mitt hus till rentjärn - 16.56  km

Linnéa - 7.85 km på 1,5 timma.

Ida - 8.71 km på 1 tim och 20 min.


FAN,.... hon hann längst,  GRATTIS. --->    

Hon fick skavsår efter en kort stunds promenad, men hon fortsatte.
Hon hade visst lite utav kämpar blodet i sig..
Kanske för att hon släktar på mig. =P





..Som sagt så var det ett riktigt stekar väder idag också.
Solen bruuurna på, och de kändes som om jag grillades innifrån.

 OH, chicken maC nuggets, here i come.



Och sen påtal om burna på... det kryllade av BRÄMS! och jag blev hysterisk och drabbades av en elchock.
Så jag låg där avtuppad, och sen kom tomten och räddade mig.

När vi åter kom hem till Malå så bar det iväg till solviken till nästan alla ren schteeekes + några andra.
Det var Funny bunny. Men kallt i vattnet.
 
Sen var jag ju så duktig att jag glömde badkläderna.  Typiskt mig.  Jag brukar  t.ex. också glömma badkläderna när jag ska på simträning  eller så glömmer jag bandyklubban när jag ska spela bandy. För jag menar, är det inte de man tänker på först?
Oj vad imponerad jag blir på mig själv ibland.

Efter badet drog jag och Ida hem till mig och upp på vårt tak. Däruppe blev det riktig varmt, och snart började de lukta ren-schteek..

..Jag är en grillad spider-pig nu..

Sen runt omkring i luften flög också dessa förbannade myggorna, och förstås bet dom oss ett flertal gånger.
Tack Gud för denna irriterande uppfinning..




Näää asså nu måste jag shiila.. ÄR HUNGRIG.

Dagens middag : Mmmm... tacos

I natt blire att sova i tält i Rentjärn med Ida..

Men skriv gärna sms och berätta, hur ditt liv ser ut !


Marie- sol vind och vatten, varm saft och irriterande kryp, de är min sommar just nu.


Dagen har varit MYCKET chill, idag har det faktiskt inte varit så många mosquitoes utan myror, bräms, knort (eller som det tydligen heter Knott) och mer små mumsiga lekrabater.
Har legat och stekt fläsket hela dan i Solviken Me LIke it very very much!!. Jag tror till och med att jag har fått lite färg efter en dag på playan.

Med mej idag har jag haft sällskap med faktiskt alla Rentaskar utom Stephanie som jobbar för kung och fosterland på stallet. Med oss var det också Gabban, Judith, Ida, Everline L och på slutet Komme Jonas R och skulle ta ett dopp i de Sköna (kalla) vattnet.
Hade intalat mej innan jag begav mej med moppen till Solviken att jag inte slulle bada för jag har haft en lång och irriterande förkylning inte roligt men men det var tack vare jonas som drog mej in i vattnet så då  tänkte jag va fan jag är väl ingen chicken så då dök  och skönt vare!!!! Det har varit så himla varmt idag så jag kan inte beskriva med ord hur skönt de var min goda saft var typ kokad så det var som en saftsoppa. Jag måste tyvärr sticka nu, har kalas för papa som fyller 49 (imorgon men jag och mor min ska bort så släkten firar honom ikv). Jag ha också sett nu att det finns en stor tårta ute på altan så jag ska kila dit och bara kollar. kanske smaka lite men jag hoppas inte dom lämnar mig ensamm med den tårtan för då är den bortaaa :P
 
Hej och hå lilla sommartopp.

Ciaoooo Pössss

Linda - uv-strålning

Hemma efter en otroligt varm & härlig dag med gott folk & förhoppningsvis är jag snäppet brunare också. Även att vi badade, har ingen aning om temp men har känt betydligt mycke kallare. Nu ska jag göra nudlar & sen drar jag nog ut i det fina vädret igen.

Några kort från dagen

         
           


Natali- Solsting !

Sjukt roligt idag ! Michelle, Judith, jag, marie, gabban, eveline, ida , Linda och Linnea ^^  tror inte att det var någon mer ..

Vi stekte i allafall fläsket solviken + att vi badade i de jätte varma vattnet. * Host.
Nej men det blev typ ändå varmt när man hade varit i ett tag. Men kroppen var typ vit efter 5 minuter.

Ikväll blire väll att chilla har typ vatten brist x 100 ! 
 
Linda den cool-e skulle ladda upp bilder från dagen lite senare.

IKVÄLL VILL JAG HA EN ben and jerry´s 

Men karvf -v- Natali -v-

Linda - All eyes on us.



känns som att vet var igår, någon som håller med mig?
det var räser, men sommarn är räsigare.

Mina päron har just kommit hem på lunch & håller på att schteka körven, det blir mumsiii. Jag vill bara säga att en myggjävel (ganska omtalade i vår lilla taskblogg) irriterade mig redan vid 08.00, när jag vaknade några timmar senare hade jag den i pannan - mosad. Lite mindre mums.. Jag ska be min mamma köra ner & köpa en b&j´s för jag ska som sagt dra på Solviken med taskarna & några andra & då vore det inte så illa med en glass. Det är trots allt 22+ i skuggan and I like it!

puss.


Natali - Utan sol inge schteek !

Hejsan hoppsan, nu blire att dra ner på solviken och steka :) Laddar upp bilder efter denna dag !

Seeyah -v-natali -v-

Natali - Räser morgon ^^

Hello moto, nu är det en ny dag = nya tag ! Jaha, okej sure!
Igår låg jag och såg film tills mina ögon strimlades sönder och jag somnade. Såg först Alvin & gänget sen tog jag lite hårdare filmval = 9:ornas musikal typ räser !
Ska btw lägga upp bilder sen från våran tappra musikal, " Oliver twix  " heliga makkisar.

Men du idag ska vi spanka ren, för vi ska dra till solviken och schteka lite .. Jag + några rentaskar + några fler .:}
Deh blir någ fagert :]
Första doppet ffs* *Min hotta bikini -> den är vacker  !-> www.Phaxswimwear.se <-

Nu ska jag klia lite myggbett som typ är fulla min kropp + att jag ska faktiskt fiika :]

Muddraintebarn -v- Natali -v-

Linnéa - Born to be cheap

GodMorgon gott folk.



Nu bär det av !

Om 3 min, då ska jag och Ida tävla om vem som är snabbast på att räser gå.


Puss.


Vad tycker ni om Rihannas nya softi låtich?

Lyssna och kommentera . =)



Linda - All you can do is try to know who your friends are as you head off to the war


Solviken sket sig hårt. Direkt jag hade kommit dit rätt sent, typ vid 14.00 så började det regna, jävligt typiskt! Tänkte göra om samma sak imorgon så då får vi hoppas på en förbättring både från min & vädergudens sida.
Nu sitter jag alltså här efter en rätt trevlig kväll. Den började med att Marie kom hit, Jonas ville vara med oss & så gick vi till Linnéa där Stephanie redan befann sig. Allt det andra med piano, skönsång & skansen vet ni redan eftersom ni läst de tidigare inläggen ( jävlart bara att läsa annars). Mina kära bloggvänner hann skriva det före mig vilket verkligen inte förvånar mig egentligen med tanke på att jag heter Linda Åström & är i vanligaste fall vaken mycket längre än dom. Det är i alla fall vad jag skulle kunna gissa. Vid 22.00 gick vi ner mot kiosken där vi mötte Gabriell & inte efter allt så lång tid for Jonas till Robin & Peder. Not very surprised though...  Jag följde Gabban hem senare & vi satt & åt chokladbollar & bara snackade om allt & inget. En & annan snygging fann vi nog på datorn också. Hihi, lite bus kanske?
Jag kom hem, Simone ringde & hon verkar ha det bra där i Sketown men jag saknar henne nog lite. Hoppas hon inte tar på sig allt för lång tid att komma hem igen.

Nu ska jag försöka slänga mig isäng, får lägga in en soldans i schemat också så att den visar sig imorgon.. Seriöst annars blir jag typ aggressiv eller något i den stilen.
puss!






Linnéa - I´m on the highway to hell

   AHMEN tjeeenaa ! Nu var räser flickan här igen.


Hello im Linnéa    I´m a big baby.
I´ve got one yellow sock and blue sock.
I´v have pink hair and one eye
I can play football and I can play ping pong.


Så löd min engelska beskrivning år. 2003 

Jag skrev dessutom varför jag hade valt att lägga in den i portfolio ( en skolpärm, där man lägger in saker som man är nöjd med osv. )

Jag har valt den hära för att Jag hitade på den och den blev bra tyckte jag.
 
Haha, U go girl !


Nu undrar ni säkert vad jag har gjort idag ? ...eller så inte.

Hm. Jag hade först och främst (vänligt men bestämt) beslutat mig för att gå ut och gå halv 9..
 
" ÅH va härligt att ta en lång promenad i den friska världen innan dagen börjat.
Min kropp och själ kommer öppna sig för jesus och jag kommer känna friheten inne i mitt hjärta.
ÅÅÅÅH HALLELJUAH"                

        
   ..det var exakt så jag tänkte jag.  TYP.


Aja, min hjärna var som vanligt på OFF och min mobil sjöng för fulla muggar
" Give me a call, i miss you. You know i really do.. " osv. 
men eftersom jag inte  är den där personen som man får kontakt med - när jag är sover, så fortsatte den ringa sitt egna lilla liv...

Jag fortsatte förstås att drömma tills jag jag vaknade halv 11 :O 
oh happy new year, JIPPICAJIEJ MOTHETR FUCKER. tänkte jag.

Men tjurskallig som jag var så slängde jag i mig 2 bananer.
Sen tog jag på mig mina slim&fit clothes, innan jag slängde mig ut i de vackra vädret. TUR DE, annars skulle det bli litee PINSAMT. 

ba, åååh coolt, naken janne goes down the skolgatan spritt språngande ..... skojaba.

Visstja, Maja Johansson följde också med, på vår röda terräng cykel. =)


Under vårt träningspass träffade vi även på ren flocken, " backstreet coolboys "  som dom också kallas. Så det blev att  vi stod där på ängen och chilla med dom ett tag.

Sen kom jag hem. vi..mena jag. Jag gjorde mig en stor fet sallad. Jag var hungrig som ren, och då är jag inte att leka med.
Sen vid 3 tiden stack Maja hem med bussen..

'Goodbye my lover, Goodbye my friend.
You have been the one, you have been the one... for me '


Sen för att inte mina päron skulle bli ledsna och fälla en tår. - Så gick jag, Linnéa Mårtensson, ut och klippte gräsmattan.
(för andra gången i mitt hela liv)
Det blev fint.
Duktig flicka.
Min mamma är så stolt, de vet jag.

BLABLABLA... 

Resten av kvällen spenderade jag med Jonas, Stephanie, Marie och Linda hemma hos mig.
 Först blev det lite galen fallsett sång och piano lirning för mina söta små lärlungar. Made by me

Förskräckta och tondöva gick dom ut ur mitt rum.. Sen tog Jonkeboii över. Han greppade brorsans gitarr sen sjöng han, och spelade.  Och jag lovar dig.. Alla vi tre brudar smälte som ren lortarna i öknen.
HELT SJUKT BRA.


Efter detta travade de tre vännerna... och jag ner till centrum, Sk. torget.  Men det var förstås dött, och det dröjde typ 10 min mellan varje gång som vi såg en levande individ.
Klockan var förstås 10, men whatever.

Men kvällen var inte slut. Gabban och hennes crazy dog kom förbi och joina oss =) Men även Natali och Eveline.
Riktigt trevligt faktist.

Sen kom också Fredrik, (även kallad FetN ) och hans morsa med vita coola bilen från Norsjö.
HEJ PÅ ER ! =)


.............Nu är det iaf dax för mig att kasta mig i sängen, så jag orkar upp imorgon/ idag. eller ja. om mindre än 8 tim. 
 
Då blir det att gå halva vägen till rentjärn (8 km) för att möta min älskade kusin Ida. Sen ska vi gå tillbaka till malå.
8 + 8 = 16
OOOH,  1.6 mil.   Taggad som fan.

Jag ringer dig när mina ben gått av .


I write to you later BITCHEEES ! (L)


Dagens god natt sång, gammal men skön.




Marie- mygg, kompisar och en liten hund vid namn alice

Ännu en dag har gått på detta sommarlov. Vad tiden går FORT, det känns som det var just snö var på marken och man kände doften av tvåtacksola från skotrarna mums. jaja nog med detta om jag fortsätter i denna takt kommer ni antagligen att somna och det är INTE bra.

Idag har jag torka sönder vid denna dator,  jippikajejjjj. men efter en delikat middag for jag och min familj till mina farföräldrar. de ni! vi var där, käka lite mjukglass och förstås grattade min farmor för hon hade fyllt år. Efter de for jag till min lilla ren = Linda sen drog vi och mötte lil Jonke och vidare till Linnea där Stephanie = hos Linnea. Vi hade det very NICEII. hörde linnea dra lös på piano, se allsång på skansen (fick bullar och saft mke bra för figuren) och senare ner till källaren och hörde jonke spela och sjöng några trudelutterrr mke bra!!!! spelade trummer ett tag men alla tyckte det var så dåligt som jag var tvungen att sluta, INTE schyst men men jag ska visa mina dålda talanger en annan gång och då kommer dom att tappa hakorna i stengolvet så dom bli blå, vänta och se bara jag lovar er, de vill ni inte missa!

Senare gick Linda Linnea och Jonas ner mot Malå Kiosken (jag körde hem en tväris men var snappt på plats) där vi mötte Gabban, senare Natali och Eveline och förstås varghunden Alice (en lite svart Pudel). mke trevligt! Träffade också Fetn och fick en bamsekram mke snällt! 
 
Nu ska jag dra nu och ta mej en macka med ost på, och jag hoppas att det inte är nån mygga i mitt rum när jag ska sova, tänk att en liten mygga kan hålla en vaken till halv 4 på morgonen. Inte okej.

Adios Rentaskar

Hej och hå alla party toes PÖSSS


Jonas tyckte att jag skulle satsa på triagel ist för trummor men jag håller inte ett dugg med honom jag rockade FETT och de vet han!

Linnéa - the first time

Tjabba tjena hallå !
Jag är en brud på två ben och mitt namn är Elna Linnéa Mårtensson, eller ja. Ni kan kalla mig Bimbobarbie93.

Happ, detta är mitt första inlägg.. blogg torka...

Jag kan i alla fall börja berätta om gårdagens terräng bestigning uppför Mountain Everest , in the big city of norra  västerbotten -  MALÅ .

 Detta var förstås Linda the man som kom på den kloka idéen. Men det var ju försås bara jag som nappade på idéén att GÅ upp.  Vi tog detta som liten utmaning, samtidigt som vi hade chansen att burna lita fettttilicious. =) 
SÅ.. vi sträckte på ryggen och gick med bestämda steg uppåt..
Men bara efter en tredjedel av backen så hade vi ångrat oss. Vägen var täckt av ogräs och höga buskar och vi kände att lökarna under armarna växte,  samtidigt som de förbannade myggen surrade och bet oss.!

usch, varför skapade Gud myggen. (?)


Aja, tjurskalliga som vi var så kämpade vi oss igenom blod, svett och tårar. JUSTJA, och jag hittade även en mobil, (K750i) :O .. så du kan ju ringa vårt jour nummer för stöldgods på - 090- 5921484632956654965 om du är ledsen  - och vill fälla ett träd.

Föresten skojaba,  resten av ren flocken gick ju också upp. Dvs. Marie, Stephanie och michelle. (Men dom var mycket segare än jag och Linda.)
Sen vår lilla tjokkkis Natali, orkade förstås inte gå, så hon tog sin röda speed fighter 2a upp för backen. HAHA, det gick sakta....men säkert.

När vi väl var uppe på berget så hände det inte så mycket.. Tiden gick.. Vi blev ihjäl bitna av myggorna, vi tog kort, vi gick till den omtalade ÄTTESTUPAN........Förr i tiden så skickade dom tydligen ner sjuka folk på en bår, nerför stupet..

..Låt oss skänka en tyst minut för dessa oskyldiga människor.. 

..Sen finns det väl inte så mycket mer att säga om gårdagens road trip förutom att  vi hade väldigt roligt tillsammans ! 

Cause baby,
There aint no mountain high enough'

Vi är riktiga rentask kämpare,
"Utan oss, går norrland under"


HEJDÅ ALLA KÄRA BLOGGLÄSARE. Nu ska jag gå, för jag är hungrig. 

Dagensmiddag : Våfflor med grädde och färska jordgubbar !  



Bilder från igår kommer sen =)


Natali - Utan renar ingen sol

Nu ni små barn har rentaskarna själva gjort en header :) Och den sitter fast tack vare Gabbs <3  
En liten kommentar om den kanske ? tyck till !
Idag har vi somsagt stekt i solen, jag har ätit 4 bullar osv osv.
Men när solen gav upp klockan 2 så drog vi hem till blåbärs och gjorde den heta headern !
Nu regnar det typ ute hallelujah, det hör inte till någon ovana nu att det finns något som kallas regn eller spöregn eller kanske till & med skit väder !

eat me -v- Natali -v-

Linda - hundar katter vifta svansen upp med tassen

Som Natali nämnde tidigare så ska även jag till Solviken & steka i värmen med några brudar. Vaknade iprincip av hennes sms med frågan om jag skulle hänga med & svaret blev ja. Annars hade jag säkert bara legat inne hela dagen.. Brukar vara ett typiskt Linda beteende. Hade gärna haft med mig något ätbart men det blir nog bara att blanda ihop lite saft för jag hade verkligen inte orken att fara ner på Ica & inga pengar hade jag hemma heller. Detta blir nog toppen, dock så åker Maja hem vid tre men vi ses next weeeek. Massa pussar på henne.



Marie- Mosquitoes




Ja ni, efter gårdagens äventyr  upp i backen tror jag att jag gått ner minst 50 kilo, plus blivit nån blodliter lättare för alla dessa mosquitoes! Seriöst dom kan ta sig någonstans!! När vi äntligen hade fått upp oss i backen så var det som att komma till mygglandet, det var moln av myggorn jag ljuger inte. nästa gång vi kommer att gör en sådan tripp ska jag ha med mig

* tennisskor

*myggmedel

*moppe

*dricka (kanske nå lite mer godis) (tack vare Viktor som körde upp en cola till oss törstade vi inte hjäl som tur var)

Kan också säga att jag har pritty ont in mina fötter, hade gladiatorsandaler på mig och kände att dom inte var gjord för att gå i naturen med! Så nu är inte mina fötter dom sötaste! om ni vill se dom är det bara ni hör av er! Men fast vi svättades,blev uppätna av myggor var det var fan roligt ändå, jag hade ju mina underbaraste myggälskare med mej! 
nu ska jag dra och se om jag ska döda nån mygg! Hej och hå gummi tå.

 Adios Rentakskar, pösssss! 


Natali - renar med eller utan !

Trevligt  med en ny blogg va ? Svaret är ja mormor.
Från det ena till de andra, idag blire att dra feet steeken typ på solviken om någon är  villig att följa med. Det är 21 + ute och jag vill nästan bada ! ^^ Kanske bara blir att stanna hemma och städa klart mitt fagra rum som inte är så gulligt !

Men hur som helst så jag ska i allafall köpa lite glass, ksk blir en liten ben and Jerry´s Ben&jerrys

Godnattmrtom -v-Natali -v-

Linda - taskig ren

Ja, nu har vi alltså gjort en blogg några tjejer & jag måste bara nämna en sak om de lite udda namnet. Rentask är faktiskt inte en "clean" snopp utan en rens snopp. Hoppas att det nu ska vara klart & förståeligt. Vet ju som inte riktigt än hur det kommer att gå med detta bloggande & alla dessa uppdateringar men vi måste ju i alla fall ge den ett försök?

Kan ju berätta lite om vad som hände idag.
Jag var med Maja, Linnéa & Niklas till en början men sen 19.30 var det fotboll så väl där mötte vi upp Stephanie, Marie, Natali & Michelle där. Det började bli lite tråkigt & wild som jag är gav jag ett förslag om att gå upp i backen & chilla i solen → . Niklas & Maja följde inte med pga att dom skulle gå ut med vovvsing men vi andra pallrade oss upp. Natali tog sin moppe vilket nog var jävligt tur med tanke på all denna jävla mygg som vi andra ständigt fick svära åt. Den fick oss nog ganska snabbt att gå ner igen efter att vi tittat & fotat lite.



stakkers sjulsson







alibaba.



vägen ner.

Jag hade inte så många fler pics från detta men någon annan lägger säkert ut något fint om ni har tur.
 
Då var alltså det första inlägget för min del skrivet & det blir förmodligen ett till imorgon. Kom ihåg att vi tycker om kommentarer.... hihi.

pusss!

Natali & Michelle - Renarna attackerar !

Nu har vi gjort en blogg som vi är stolt presenterar ! 


Ren + task = rentask
                                                         Renen i tasken.se  

Till en fager invigning av bloggen : - Same farfar gå lös på jojkking - 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0