Natali - först gå he upp å sen ner!

Hej idag drog jag och min kviga till skell-hell-fjortistält. Vi åkte Maries rääser bil, vi ba tjja.

Ne men jag har faktikst shoppat idag tyvärr. Men de blev inte så mycket. och de va ju faktikst rea :]
men nu har jag köpt ett par brillz så jag kan andas i solen. Men då skulle de ju tydligen inte finnas någon sol nå mer..
typ regnskogen malå afendåååhhl!

När jag hittar åt min kamera ska jag överföra bilder från the vååffelparteeey så ni få se hur rentaska laga riktig mat på vårt egna lilla vis :] buusit.
Sen kanske ni kan få se en snutt av jag och marie när vi dansar till "Do you wanna ride my horse" - Malin Baryard.
ja de är lite speciellt så jag vet inte om de är rikigt läge för de just nu (:

Ne nu har jag skrivit en novell go´kväll!


Linda - more than a feeling

hemkommen från Vanja. Har färgat och slingat hennes hår och resultatet blev väl faktiskt bättre än väntat! Dock så är hon ju inte klar än. Kände där att jag hade så förbannat ont i nacken, visste fan inte vad jag skulle ta mig till. Kunde inte vrida på skallen eller något utan att det skar i ryggen och uppåt mot nacken. Har i alla fall smörjt in med liniment så nu värmer det gott på det onda. Hoppas det är över innan imorgon men det kommer säkert inte va det för bara för att jag nu har ont så kommer jag att ligga som en nedpucklad krabba med 300 tår och ingen haka inatt.. Aja, vi får märka imorgon. Kanske ska satsa på att sova på tempurkudden?

Nu ska jag lägga mig tillsängs och kika klart på filmen jag började på igår. Georgia Rule hette den nog. Drömma om att det blir solsken imorgon ska jag också för imorgon är det torsdag och då börjar Mvm. Kanske inte påriktigt för mig men!

puss


Stephanie - It's raining men, hallellullia!!

Ja då sitter ma framför denna skärm igen och försöker att sammanfatta sitt liv en regnig eftermiddag.

Allt började med att man vaknade av att mamma kommer inrusande genom dörren och hyt kall pären! kliver upp i slow motion, kände mig fortfarande sjuk men jag var tvungen att kliva upp och käka nå ren foder och sen börja med dom vanliga hus sysslor som måste göras för att få rengården att gå runt. Efter att alla hade fått sitt foder så ställde jag mig ute i regnet med tvål och handduk, tänkte att jag skulle spara på varmvattnet :D (hade inte hunnit elda)



Såå nu sitter man här och känner sig fräch efter en duch. Resten av kvällen blir nog att sitta på nå renskinn och betala räkningarna till allt foder. ")

Ha en bra kväll... tjingeling



Linnéa - Jag lever idag


 Blixtar och Dunder, Magiska Under vad det Öser ner regn. Bara på en sekund var det som om himlen bara brast. Buller-buller-buller- blixt-buller-buller-blixt-regn-regn-blixt-buller-buller.

Själv sitter jag, nyduschad och fräsch med en persika i handen och njuuuter av lite stillsamhet. Var längesen sist.
Insåg just att vår finskalapphund smitit från gården. Helvete. Och nog var det troligt.(inte för för att jag glömde koppla henne efter promenaden eller något.) Men såhär har det varit i alla dessa år, och jag tror alla i hela Malå haft denna luffsande,döva, nyfikna, obrydda divan på dess bakgård. Och Såå vi har jagat denna hund. Ända från scratch, både med bil, moppe, cykel, och med våra bara ben. Hur många gånger som mamma bett jag och mina kompisar fara ut och leta  vill jag inte ens veta?
Haha -och nej. Jag hade inte tänkt fara och leta gammrävn' nu.. 

                               boven i dramat.
Slå en pling om ni ser na'



Idag har faktiskt ingenting speciellt hänt. Har pratat med en syv i Skellefteå angående den kommande hösten på den nya skolan( Estet musik på Anderstorp)  i den nya stan tillsammans med det nya människorna. Oj så spännande!
Och påtal om stan. Nu kom just min kära vän Maja & hennes fina päron från skellefteå så jag ska börja med middag nu. Och som vanligt är Elna Linnéa Viola Mårtensson så blir det tacos
 <3









Linda - WAKA WAKA!

Godernmorgen! Har just ätit en/två våfflor till lunch också. Fråga mig inte varför men det bara blev så, mamma drog lös vid våffeljärnet..
Jasi, varmt är det säkert men solen lyser inte så mycket som jag vill att den ska göra. Äckelmoln är ju i vägen, JAG BLIR SNEEE! Ska nog sitta här vid datorn tills Vanja ringer efter hon jobbat klart och så att jag kan dra ner och hänga med henne. Marie och Natali är ju som sagt i Skeeelll idag och dom skulle köpa ett par cykelbyxor till mig. Blir nog kanon!
I helgen är det MVM. shit vad tiden går fort.
Här är en bild från förra året! :)
puss

Natali - ÅÅå våffler som ger sä gött

Heyy pojken i flickan bakar kaka. Jag har just insett att jag kan grädda våfflor med hjälp av Linda den allsmäktiges skillz ..
Ja ni lär ju få se lite bilder från denna trevlige tillstäällningen! rhååådisflickern, ne men annars vare ju som gott å såås  jåmen visst!

Men för tillfället känner jag en svag smääärta i min mage som kan betyda mjölallergi, men de är lugnt.. jag ska sova med marie i natt. Och hon gillar mina mjölkbesvär :]

Puss å kram ät en banan

Marie- taskparty med våffler och busigheter.

sitter just nu med mina taskar linda och natali och titta på några busiga musikvideos som jag natali och stephanie gjorde igår kväll, som vanligt spårade det som vanligt och kanska ni får se dom inom kort! som vi har skrivit tidigare är det våffelparty för rentaskarna ikv. ME LIKE! ne nu ska jag kolla vad mina taskvänner gör så pösspåerrrr!!!

 jag varnar känsliga läsare att dessa bilder kan vara en gnutta farlig!



Linnéa- Signar in, pling!

SHTEEK! back on track, woho!
Linnéa Mårtensson är tillbaka, snäppet äldre, långhårigare, klokare(fast virrigare), heligare . AH, känns underbart.

Jesus: Blinda ser, lama går, spetälska blir rena, döva hör, döda uppstår och för fattiga predikas glädjens budskap. Och salig är den som inte kommer på fall för min skull. Lukas 7:22,23   (?)



Mycket har hänt sen sista jag skrev, både bra och dåliga saker. Men ja ä int bitter fö´deh!

Jag har hunnit bo i Umeå ett år,  lärt känna massor med nya fina människor, umgåtts med gamla kära vänner, skaffat pojkvän osvosv. -Prövat på livet ensam i en liten etta i storstan.
Haha, jo det har definitivt varit en upplevelse, och nu såhär i efterhand ångrar jag inte en sekund! 

Nä, det finns så mycket att berätta, fast borde nog sluta skriva nu innan jag kommer i mitt "novell" stadie. Vilket inte är ovanligt..

NU ska jag, bokstavligt talat, springa och HOPPA in i duschen och dränka mig i det ljuvliga vattnet. Ska jävlar  duscha bort alla "synder" men framför allt myggmedlet som jag sköljt över mig för att vi (jag & Ida)  målat fårhuse´i Rentjärn. 
Därefter bär det iväg till brudarna fluff för  :D (som ni säkert redan vet)


PUSS OCH HEJ, PENIS TJEJ


Natali - jag vandrar fram och säger hej mitt namn är

Amen tjeen!
Ida ha ju ja rent varä uti sola och ridä. Se rent ut sagt som n pepparkak. åsså gö ja int he ;PppPP


Ne men påritkigt så hare vart 28 grader ute hele långe dagen. De är schhöönt med lite sol även i Malå.
Ja för tillfället så vill jag stycka dom helvettes flugorna och skicka dom till ett annat land..Men en normal människa kan inte leva med mängden av myggbett som man få. :o



Iallafall tillbaks till denna fantastiska trevliga dag. jag har faktiskt badat. här har ni bild bevis med hjälm och allt om jag skulle falla eller nå.
ne nu ska jag städa ihop lite beetfår mina vänninnor kommer hit på lite Kaffe och GI-Våffla. 

Så här kan de bli
    
Jag i krigar mode - hon knuffa i mig..  -  sen fick hon dra mig i land :}



Linda - dancing on my own



Klockan halv 9 vaknar jag av att det är 10000 och åter 10000 myggor runt min skalle. De håller mig vaken över en timma men inte kliver jag upp för det dum som jag är.. Istället vrider jag mig och viftar med armarna, somnar en kvart tills en ny svärm myggor hittar mig under täcket. Sedan fortsätter det så tills klockan är typ halv 11. Myggor kan få mig att vilja döda.

Våfflorna äter vi kring halv 6 som vi kommit överens om så nu ska jag släpa mitt blekfeta arsle ut i solen medan den finns kvar. Molnen håller på att ta över så ska passa på nu!

puss


Natali - Unicorn attack

Robotflickan har vaknat och här med säger jag att dagen är öppnad !

Inatt har vi flippat ur, eller ja jag, marie och stephanie sovde tillsammans.. vad händer inte då? :o
Jag har typ dansat till gamla låtar med viierda kläder, ja de flippar :O

Ne nu ska vi ta tag i vårat liv och göra  nå vettigt, de är 29,6 fucking grader ute och nu blev jag kvinnan !!
Nu blir det badkläder på och fara till påånyhest. BAAAAAAAAAD.. inte okej i bajs-sjööeen!
Eller ja vi se ju om min såkallade moppe taggar livet idag ._.

Ikveelll bli det våffelparteyy med mina B-RUDAR <3

Puuussss

Linda - HERE WE GO AGAIN!

Första inlägget för sommarn då. Ska man säga härligt att vara tillbaka? Kanske, kanske inte..

Klockan börjar närma sig sleep mode nu men jag måste bara få berätta att jag har kommit mig in på FRISÖR, JOHN BAUER I SKELLEFTEÅ! kungen förfan. Den första Augusti går flyttlasset, känns grymt.

Imorgon blir att ställa väckaren så att jag kliver upp i rimlig tid, sedan vankas det våffelpartey med taskbrudarna och förhoppningsvis en massa jävla sol. Tycker egentligen inte om våfflor men nog kan man trycka en eller två för laget. :)

puss gnatt.


Natali - Smiska mig hårt

Hejsan jag heter emma natali lindholm och jag är 16 år och heter inte elinor.
jag  är alllt på c..
Idag har min moppe från helvette uppenbaras till våran jord. som vanligt så är den ur funktion för några minuter.
så snart äre KRAAAASHHTT Benjamin Speedfighter 2. 

Benjamin i speedläge                                                     Benjamin i offlineläge

snart kommer han looka like thhiis

RIP
matttaahh faakkaa  



Förövrigt så skin sola utti bergstoppa, å du vet juh ja å mina renvänner som just drage hängpatta utti asfalta!


PÖÖSS Natali den allsmäktige

Stephanie - Kvällspressen!

Hej!

Nu har man tagit på sig ansvaret att återuppta denna bloggsida med sina taskibaski vänner. Vi får ju se om det går bättre den här gången, man får hoppas attt det gör det :D

NU för tiden så går allt bra, det är ju trots allt sommarlov!! Har jobbat klart så det gäller bara att ligga och steka i solen hela dagarna nu då? och hoppas på att bli brum... (som jag aldrig blir...)
NEe nu mina kära läsare nu ska jag ta och göra lite nytta här i livet :D

Tjing!


marie- länge sen!

shit vad länge sedann man skrev i denna lilla busiga blogg. man nu ska jag och mina taskvänner vara flitiga att skriva om våran sommar här i MALÅ CITY! just nu sitter jag och väntar på att natali den allsmäktige ska bli klart så vi kan ta våra racermoppar och köra hem till mig och käka lite KÖTTSOPPA! ME LIKE. sen blir väl det att fara till stallet och se var natalis lilla ponny gör och sen får vi se vad som händer i våra länder. ne nu ska jag se vad natali gör för sist jag hörde från henne i toan hade hon skärt sig på benet med en rakhyvel och börjat blöda på ögonbrynet av att hon skulle noppa sina ögonbryn. det kanske är Stockholms blodbad inne på hennes toa vem vet men men nu ska jag rädda henne från blodbadet och sen... köttsoppe time!!!!! GOODBYE♥




INTE Natalis bästa vänner just nu! ;) :]
       


RENTASKBLOGGEN ÄR BACK ON TRACK !!!!!

DRA BALLA INNI GRUSÄ FÖR NU ÄR VI TILLBAKS LITE SNYGGARE (?) OCH FORTFARANDE LIKA AWSOMEEEEE!!!


RSS 2.0